Átigazolási hírek

Sané ázsiai túrára készül a Cityvel – „A térbeli különbség egyáltalán nem probléma.”



Leroy Sané nyári szünete is véget ért – a legfőbb Bayern-célpont csütörtökön tért vissza Manchesterbe, de a klub közleménye szerint szombaton Ázsia-túrára indul a Cityvel. Az angol bajnok Kínában, Hongkongban és Japánban készülhet fel az új szezonra és szerezhet újabb követőket, míg a Bayern ezidő alatt Amerikában népszerűsíti a csapatát.



A két klub között számottevő lesz az időeltolódás, ez kissé megnehezítheti, de természetesen nem fogja megakadályozni a telefonos megbeszéléseket. A BILD példával statuálja az időkülönbséget: „Amikor Brazzo 7 órakor felkel Los Angelesben, Sané 22 órakor lefekvésre készül.” Az angol csapat július végéig turnézik Ázsiában, ahol már az új szponzoruk, a Puma biztosítja a sportszereiket. Mivel Sané a City egyik legfőbb reklámarca, ezért a sportszergyártó állítólag feltétlenül azt akarja, hogy Leroy is ott legyen a csapattal és népszerűsítse az emblémát. Az elmúlt napokban épp Sanéval harangozta be legújabb mezét a City az egyik japán közösségi oldalon, majd nem sokkal azután le is törölték azt.




A Bild tegnap esti felkeresésére Rummenigge nyugodt mosollyal elmondta:

„Itt egyáltalán nem dőlt még el semmi”.

Hogy nehezebb lesz-e kapcsolatot teremteni?

„A térbeli különbség természetesen nagyobb. De ez egyáltalán nem probléma.” – mutott mosollyal az arcán a telefonjára Kalle.

A Bayern készen áll valószínűleg mindenáron megszerezni a 23 éves német támadót, az egyik potenciális Robbéry utódot. 2021-ig szóló szerződését régóta szeretné meghosszabbítani a City, de távozási szándéka esetén jópénzért, 100 millió fölött állítólag hajlandóak lennének megválni tőle. Lehetséges utódot azonban csak augusztus 8.-áig szerezhetnek a Rodrival is erősödő kékek, az angol kluboknak ugyanis addig, míg Németországban például szeptember 2-áig tart a transzferidőszak.

Ha a nyaralása alatt gondolkozó Sané jelet ad a Bayernnek, a német Rekordbajnok mindent meg fog tenni a játékos megszerzéséért. Ha jelet ad…

Sané ázsiai túrára készül a Cityvel – „A térbeli különbség egyáltalán nem probléma.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top