Egyéb

Teljes licencet kap a PES-ben a Bayern, a FIFA-sok bánhatják



A Konamival kötött szerződés értelmében a japán fejlesztőcég ősszel megjelenő játékában, a PES 2020-ban teljes körű licencet kap a Bayern München csapata, az EA által minden évben kiadott FIFA-sorozat idei darabjában azonban hiányérzetük lehet a játékosoknak.

A legújabb generációk futballkedvelőinek nagy része biztosan ismeri a Pro Evoltuion Soccer-, illetve a FIFA-játékokat. A Bayern München mindkét futballszimulátorban szerepelt eddig, az utóbbi években pedig a FIFA is nagy figyelmet fordított arra, hogy videojátékaiban a bajor klub sztárjai is egyre realisztikusabban nézzenek ki, valamint a csapat otthona, az Allianz Arena is minél élethűbb legyen.

Image result for fifa 19 bayern

Pillanatkép a FIFA 19-ből. – Forrás: Lead Digital

Nem teljesen biztos azonban, hogy eltűnik az Allianz a játékból, bár ez ellen szól az a tény is, hogy korábban a Barcelona is hasonló kontraktust írt alá a Konamival, azóta pedig a futballvilág egyik leghangulatosabb és egyik legnagyobb stadionja, a Camp Nou is sorra kimaradt a szimulátorból.

„Nagyon örülünk, hogy megegyeztünk a Konamival, a világ egyik legnagyobb hagyományú és legprofibb számítógépes- és videojáték-fejlesztő csapatával. Ennek következtében pedig a játékosaink és az Allianz Arena is szerepelni fog a szeptemberben megjelenő eFottball PES 2020-ban.” – nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge. A Konami játékszoftverén egyébként Serge Gnabry lesz a borító arca a német kiadásban


Teljes licencet kap a PES-ben a Bayern, a FIFA-sok bánhatják
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top