Átigazolási hírek

BILD: Roca ügynöksége felszólalt – „Tiszteletben tartjuk a szerződését.”



A Bayernnél vállalják, hogy kemény munkát végeznek a klub további átigazolásain, de úgy tűnik egyelőre sokkal inkább a tanácstalanság jellemzi Brazzóékat. Mutatunk két új pletykát is a középpályára.

Hasan pár nappal ezelőtt Párizsban tárgyalt valakinek az ügynökével. Az akkori sajtóhírek szerint Marc Roca képviselője lehetett az, és írtak már a játékos és a klub közötti megegyezésről is. Az Espanyol passzerős védekező középpályásának az ügynöksége, a Grupo JM10 Sport a Skynak adott nyilatkozatban nem tudta/nem akarta elismerni a megbeszéléseket.

„Momentán nem tudjuk megerősíteni a Bayernnel való tárgyalásokat, semmi nincs ebben az irányzékban. De minden nap új klubok csatlakoznak abba a körbe, akik érdeklődnek Marc iránt. A játékos tiszteli az Espanyollal való szerződését, meglátjuk mit hoz a jövő.”




A hírek szerint Rocával már megvan a megegyezés, de a Bayern egyelőre ódzkodik kiváltani a játékos szerződésében szereplő 40 millió eurós kivásárlási árat és ennél kevesebbért akarja megszerezni őt a barcelonaiaktól. Míg a Bayern pár millió spórolásával akarja megúszni az üzletet, addig az Espanyol természetesen tartaná magát a feltételekhez, illetve Roca is tiszteli a nevelőegyüttesével kötött szerződését. A Bayernnek fizetnie kell, ha megvannak bizonyosodva róla, hogy Marc Roca a megfelelő megoldás…

A BILD egyébként frissen az olasz/argentin Giovani Lo Celsot hozta szóba a Bayernnel, ugyanis állítólag róla is diskurál a vezetőség. A 23 éves olasz/argentin középpályás korábban a PSG játékosa volt, jelenleg a Real Betist erősíti. Ezt megelőzően a TZ a herthás Arne Maier nevét hozta szóba, mint Kovac-kérelem.

BILD: Roca ügynöksége felszólalt – „Tiszteletben tartjuk a szerződését.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top