Vezetőség és stáb

BREAKING: Uli Hoeness visszavonul!



A BILD információi szerint Uli Hoeness a klub novemberi közgyűlésén nem akarja újraválasztatni magát a Bayern elnökeként! Ezen felül a 2022-ig szóló felügyelőbizottsági elnökségét is lemondaná.

Uli kilenc évet a Bayern játékosaként, 40-et pedig a klub menedzsmentjében húzott le. Először márciusban harangozta be, hogy amennyiben lemond a jelenlegi posztjairól, már van egy-két lehetséges utódjelölt a tarsolyában.

A BILD úgy tudja, hogy Hoeness a Bayern felügyelőbizottságának alelnökét és az Adidas egykori vezérét, Herbert Hainert javasolja a klub és a felügyelőbizottság új elnökének! Ő Oliver Kahnnal és ideiglenesen Karl-Heinz Rummeniggével együtt vezényelnék a klubot. 




Hogy mi vezényelte Ulit erre a döntésre?

▪ Állítólag régóta megígérte feleségének, Susinak, hogy 40 év után visszavonul a vezetői pozíciójából. A börtönben eltöltött ideje is sok energiájába került a családnak.

▪ Nem ez az egyetlen ok: A 2018-as közgyűlésen Hoeness kilátásba helyezte, hogy még két-három évig áll majd a Bayern rendelkezésére, ezt követően pedig átadja életművét egy utódnak. A verbális támadások és ellenségeskedések, illetve a szerencsétlenül sikerült októberi sajtótájékoztató után tapasztaltak során is rájött, hogy a visszavonulás egy lehetséges szerepet játszik.

A BILD keddi felkeresésére a jelenlegi elnök nem akart nyilatkozni, de Herbert Hainert sem érte el a lap.

BREAKING: Uli Hoeness visszavonul!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top