Átigazolási hírek

Pep zöld utat adott Sanénak – Brazzo alapvető tárgyalásokat folytat a Cityvel



A BILD szerint a Bayern amerikai túrájának idején Salihamidzic megkezdte az alapvető tárgyalásokat a Manchester Cityvel. Ez még nem jelenti azt, hogy Sané rábólintott a Bayern megkeresésére, de a Sport Bild legutóbbi beszámolója alapján a játékos ügynöke pozitív visszajelzést adott a münchenieknek és a vezetőség minden eddiginél bizakodóbb, hogy meglesz a nyár legfőbb célpontja.




A Bayern erőlködése mellett a manchesteriek is küzdenek a játékosért – de nem minden áron fogják megtartani őt. Pep ugyanis nem szeretne boldogtalan játékost a csapatában. Most is egy kicsit kétségbeesetten nyilatkozott.

„Azt akarjuk, hogy maradjon és van egy ajánlatunk is – várunk, hogy beszéljünk az ügynökével a szerződése meghosszabbításáról. Nem a mi kezünkben van a döntés, ő dönt. Ha menni akar, megteheti, de akkor mindannyian nagyon szomorúak leszünk. Remélhetőleg marad.”

A Bayern egykori katalán edzője egy korábbi nyilatkozatában csalódottan beszélt a németek viselkedéséről, szerinte a bajorok túl sokat beszélnek Leroy Sanéról, általában nem módi egy klubnak más klub játékosáról ilyen nyíltan beszélni.

Hasan vélhetően már a játékos áráról, valószínűleg egy 100 millió euró fölötti ajánlatról diskurálhat az angolokkal, akiket a pénzügyi fairplay kapcsán kezdtek el vizsgálni az UEFA-nál. A sejk támogatásával a City közel 500 milliót adott ki három év alatt új játékosokra. A Bayern egyébként állítólag, angol hírek szerint egy heti 200 ezer eurós bombázza Leroyt – akinek a felesége állítólag – a játékos anyjával ellentétben – sokkal inkább Angliát részesíti előnyben.

Pep zöld utat adott Sanénak – Brazzo alapvető tárgyalásokat folytat a Cityvel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top