Egyéb

Intenzív, de jó hangulatú nyílt edzéssel tért vissza a csapat a SäbenerreA USA-ból való szerdai visszatérés után csütörtökön és pénteken pihent, szombattól pedig már a Säbeneren edzett Niko Kovac csapata. 

A szombati edzést követően az Allianz Arénában tartott úgynevezett médianapot a Bayern.

Vasárnap már a rajongók is kilátogathattak az edzőközpontba, állítólag több mint 2000-ren tekintették meg a délelőtti, kereken két órás  edzést, egyben a kedden és szerdán megrendezendő Audi kupára való felkészülést. Az alábbi videóban bele is nézhettek a tréningbe:

Felkészüléshez híven kemény edzést tartott a horvát edző – a 45 percig tartó intenzív bemelegítés és különböző erőnléti és sprintgyakorlatok után végre labdához jutottak a játékosok, az edzőmeccs előtt kapuralövések és rávezetés volt a napirenden – mindezt remek hangulatban űzték a játékosok, amely természetesen a szurkolókra is jó hatással volt.

A BILD kiemelte, hogy Hansi Flick feltűnően sokat volt Renato Sanches jelenlétében, viccelődtek, ölelkeztek egymással, ez a portugál már így is jelentősen megnövekedett önbizalmának tehet még jobbat.

Intenzív, de jó hangulatú nyílt edzéssel tért vissza a csapat a Säbenerre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top