Akadémia

FCB II: Szűk vereség Rostockban, 17 ezer néző előtt



A Bayern München amatőrcsapata kedden este elszenvedte második, szűk vereségét a szebb napokat is megélt Hansa Rostock otthonában. 

🔴 FCB II: Hoffmann – Rochelt, Mai, Daniliuc, Stanisic – Welzmüller (63. Will), Kern – Dajaku, Zirkzee (79. Shabani), Batista Meier (79. Nollenberger) – Wriedt

🔄 Padon maradtak: Wagner, Mayer, Zylla, Waidner

🆚 Rostock: Kolke – Ahlschwede, Straith, Riedele, Rieble – Butzen (82. Hildebrandt), Öztürk, Pepic, Vollmann (85. Bülow) – Breier, Königs (77. Verhoek)

Gólok: 1:0 Breier (41.), 2:0 Vollmann (50.), 2:1 Stanisic (84.)




A harmadik fordulóban, 17.178 néző előtt Seba Hoeness csapata jobban kezdte a meccset, de a Rostock idővel átvette az irányítást és 20 perc alatt két veszélyes helyzetet dolgozott ki. Wriedt révén és Batista Meier helyzetét követően a Bayern megszerezhette volna a vezetést, de a gólvonal előtt tisztáztak a hazaiak. A legjobb fázisunk közepette és egy villámgyors kontra után végül a Rostock vonult előnnyel a szünetre.

Öt perccel a fordulás után jött az újabb hazai gól: Vollmann a hosszú sarokba találva növelte a Hansa előnyét, ezután Hoffmann kapusunk újabb találatot akadályozott meg. A meccs végső fázisában bár rákapcsoltak a bajorok, és Stanisic góljával 22 méterről sikerült egy bombagólt is szerezni, a Bayern végül szűken, de elveszítette a találkozót.

A játékosok jövő szombaton 14 órakor fogadják a szintén Regionalligából feljutó Viktoria Köln csapatát a Grünwalder stadionban.



FCB II: Szűk vereség Rostockban, 17 ezer néző előtt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top