Vezetőség és stáb

Rummenigge kifakadt Kovacra, aki elnézést kértKalle a Fenerbahce elleni 6-1-re megnyert Audi kupa elődöntőt megelőzően kritizálta Niko Kovacot,  amiért a horvát legutóbb optimista kijelentéseket tett Sané-ügyben.

„Leroy egy nagyszerű focista, aki Angliában és a nemzeti válogatottban is bizonyított, akit szeretnénk megszerezni. A klubvezetésünk nagyon elkötelezett iránta. Nem egyszerű manapság, ezt Önök is látják, különben már megszereztük volna. De nagyon magabiztos vagyok. Feltételezem, hogy képesek vagyunk megszerezni őt.”A vezetőség tagjai többször is elmondták, hogy semmilyen helyzetjelentést nem adnak az átigazolásokkal kapcsolatosan, de legfőképp Sanéról nem beszélnek. Rummenigge hangot adott elégedetlenségének:

„Ez a kijelentés egyáltalán nem tetszett nekem, nem is rejtem véka alá. Nagyon jó kapcsolatban állunk a Manchester Cityvel és egykori edzőnkkel, Pep Guardiolával is. Arra szeretném emlékeztetni, hogy a játékos még a Manchester Cityvel áll szerződés alatt. (…) Sem az optimista, sem a pesszimista kijelentések nem nyújtanak segítséget. Végeznünk kell a dolgunkat. Az edzőnek a saját munkáját kell végeznie. Ha mindannyian jó munkát végzünk, akkor idén is sikeres szezonban lesz részünk.”

Kovac a meccs után reagált:

„Felhívtam Pepet és elnézést kértem tőle. Tudom, hogy Sané a Manchester Citynél áll szerződés alatt. Szeretnék a klubtól is elnézést kérni. Legközelebb visszafogom magam.”

A stafétabot átadásához közelálló vezetők elég hangzatos kritikákat, utalásokat fogalmaznak most az elmúlt hetekben, hónapokban – elősegítve ezzel a hitükbe vetett, bíztatóan indító és a szakmába lassan belejövő Kovac formálódását is.

Rummenigge kifakadt Kovacra, aki elnézést kért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top