Átigazolási hírek

Sanét operálni kell? Ziyech és Bergwijn a célkeresztben?

A BILD információi szerint Leroy Sané hétvégi, Liverpool elleni sérülése komolyabb a vártnál és egy csütörtöki vizsgálat dönt arról, hogy kés alá kell-e feküdnie a 23 éves szélsőnek, a Bayern legfőbb célpontjának.

Sané a sérülése után szerencsére a saját lábán tudott közlekedni (kép: The Sun)

Amennyiben szükségessé válik az operáció, Sané hónapokra dől ki és akár a teljes őszi szezont is kihagyhatja. Ebben az esetben – a lap szerint – veszély fenyegetheti a klubok közötti üzletet, azonban az sem kizárt, hogy a hosszú huzavona után a Bayern, bizonyítva ezzel a játékos iránti elkötelezettségét, így is belemegy a megszerzésébe. Reméljük egy Bayernes érdekeltségű szakember is pillantást vethet a sérülésre.

Sané jobb térde annyira bevizesedett, hogy ez megnehezíti a pontos diagnózis felállítását. A tegernseei edzőtáborban Uerblacker doki Brazzo jobb térdén statuálta Sané sérülését, majd a Bayern sportigazgatója nyugodt helyre vonult telefonálni.



A Kicker szerint Sané alternatívájaként, vagy sérülésének idejére Ziyech és/vagy Bergwijn megszerzésére van lehetősége a Bayernnek. Utóbbi leigazolása gyorsan tető alá kerülhet, ugyanis a Van Bommel vezette PSV a Basel ellen kiesett a BL-ből és a lehető leggyorsabban elhagyná a klubot. Hakim esetében egy kicsit türelmesnek kellene lennie a bajoroknak, az Ajax ugyanis még küzd a bejutásért.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top