Átigazolási hírek

Hivatalos: Shabani a Wolveshez igazolt



Meritan Shabani, a Bayern 20 éves müncheni születésű sajátnevelésű támadó középpályása azonnali hatállyal az angol élvonalbeli Wolwerhampton Wanderers U23-mas csapatában folytatja pályafutását, három éves szerződést kötött a farkasokkal.

Salihamidzic: „Köszönjük Meritannak az elmúlt években nyújtott teljesítményét és minden jót kívánunk neki az új feladatához. Élénken fogjuk figyelni a fejlődését.”

Shabani 2018 áprilisában, a Frankfurt elleni 4-1 alkalmával debütált a Bundesligában, azóta egy-egy bajnokin és kupameccsen kapott lehetőséget csereként. Ő is kivette a részét a Bayern II harmadosztályba való feljutásából.




Kevin Thelwell sportigazgató: Ő egy olyan játékos, akit régóta figyeltünk. A Bayern München ificsapataiban játszik és a megfigyelőcsapatunk rendszeresen figyelte őt. Amiko először találkoztunk vele, tudtuk, hogy jól illene hozzánk, nagyon alázatos és szorgalmas srác, örülünk, hogy csatlakozott hozzánk.

Meritan Shabani: Örülök, hogy végre a Wolves játékosa lehetek – az itteni projekt érdekes számomra, hálás vagyok, hogy lehetőségem van bizonyítani. A körülmények nagyon fejlettek, ez egy fantasztikus esély számomra, hogy futballistaként fejlődhessek.”

Hivatalos: Shabani a Wolveshez igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top