Átigazolási hírek

Sané fél évre kidőlt – így is kell a Bayernnek?



Leroy Sané a Liverpool elleni hétvégi Community Shield döntőben 13 perc után megsérült, majd csütörtökre kiderült, hogy részleges keresztszalag-szakadása miatt operálni kell és hónapokra harcképtelenné vált – ezt később Pep Guardiola is megerősítette. A BILD úgy tudja, hogy a rehabilitációval együtt Sané hat hónapra dőlt ki.

Megbízható sajtóhírek napokkal a meccs előtt arról számoltak be, hogy Sané végre a Bayern mellett döntött és csak a kluboknak kell dűlőre jutniuk egymással. Ez a sérülés azonban alaposan megváltoztathatja a felek közötti megbeszéléseket.

„Leroy alapvetően a Manchester City játékosa, ezért nem kommentáljuk a dolgot. A sérülés szomorú. Jobbulást kívánunk neki!” – nyilatkozta az edzőtáborban lejátszott 23-0-ás sörmeccs után Salihamidzic, aki nem akarta kommentálni a Bayern további szándékait az üggyel kapcsolatban. Valószínűleg mindenről a City árszabása fog dönteni.




A City különböző hírek szerint 100 és 150 millió euró közötti összeget akart Leroyért, de a fél éves kiesés és a 2021-ig szóló szerződés, valamint Sané szándékának tudatában ennél talán olcsóbban is megkaphatják őt a bajorok – kérdés, hogy most akarják-e, ugyanis azonnali erősítésre van szükségük. A BILD szerint a vezetőség még erősen gondolkodik a beruházáson, de ismerve a Mia Sané Mia mentalistást, a Bayern valószínűleg nem hagyja ott Manchesterben a jövő potenciális Ribéry utódját.

Lehetséges alternatívaként, plusz szélsőként Wernert, Bergwijnt és Ziyechet emlegeti a BILD, de az olasz Di Marzio szerint jelenleg Perisic áll nagyon közel a Bayernhez.

Sané fél évre kidőlt – így is kell a Bayernnek?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top