Átigazolási hírek

Sport1: Kalle támogatja Perisic megszerzését, Brazzo és Uli kételkedikLeroy Sané sérülése után a Bayernnek egy azonnal bevethető alternatívára, méghozzá Ivan Perisicre van szüksége a baloldalra, a horvát jelenti a legmagasabb prioritást a bajorok számára – számolt be több olasz lap mellett már a német sajtó, köztük a BILD és a Sport1 is.

A Sport1 információi szerint Karl-Heinz Rummenigge támogatja az Inter támadójának megszerzését, akit hetekkel ezelőtt még Niko Kovac vetett fel a klubon belül. Hasan Salihamidzic múlt héten egyértelműen Perisic ellen szólalt fel, de Uli Hoeness elnök sincs teljes mértékben meggyőződve a 30 éves ballábas, de jobb lábbal is remeklő játékos megszerzésének helyességéről.Perisic, Lucas és Pavard a 2018-as VB döntőben.

Rummenigge úgy látja, hogy Niko Kovac kérését kell teljesíteniük. A felek közötti kapcsolat a Bayern-barát Giovanni Branchinin keresztül jött létre, aki Pep Guardiola megszerzésében is tevékeny részt vállalt. Az olasz közvetítő Nenad Jestrovichoz, Perisic képviselőjéhez fordult, hogy lezárják az átigazolást.

A megbeszélések értelmében Perisic egy évig a Bayern kölcsönjátékosa lenne, majd egy 30 millió eurós vételi opcióval végleg megválthatja őt a Rekordbajnok. A Sport1 infói szerint a nagy Bundesliga és nemzetközi tapasztalattal rendelkező Perisic is akarja a transzfert, még ha egyelőre nem is stabil kezdőként számítanának rá.

Sport1: Kalle támogatja Perisic megszerzését, Brazzo és Uli kételkedik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top