Interjúk és nyilatkozatok

Boateng: Szeretnék elnézést kérni a viselkedésemértJerome Boateng távozásánál aligha tűnt valami biztosabbnak pár héttel ezelőtt. A német középhátvéd amellett, hogy tavaly távozási tilalmat kapott Niko Kovactól, kiszorult a Bayernből és kedvtelensége miatt a bajnoki és kupaünneplésből sem vette ki a részét. Uli Hoeness nyíltan tanácsolta is neki, hogy hagyja el a klubot.

Sokáig úgy tűnt, hogy ez meg is történik, de Boáért nem érkezett olyan érdeklődő, akiért hajlandó lett volna elhagyni a münchenieket. Cserébe összeszedte magát és az edzéseken bizonyította motiváltságát, került topformába – a Bayern, vagy leendő klubja kedvéért. A válogatottból is visszavonultatott Jerome a BILD-nek nyilatkozott:„Azt hiszem hogy az elmúlt hetek felkészülése során megmutattam, hogy mindent megteszek azért, hogy topformába kerüljek. Tudom, hogy az akkori viselkedésemet sokan, sok szurkoló is kritikusnak látta. Ezt megértem. Mindegy, hogyan folytatódik tovább: Szeretnék elnézést kérni érte. A viselkedésem nem volt okés, de tényleg nem akartam senkit felidegesíteni vagy megbántani. Csak mély csalódottságomból cselekedtem.”

Jelenleg valószínűtlennek tűnik, hogy Boateng mégis klubot vált a nyáron – viszont Lucas és Pavard érkezésével, illetve a Süle iránti bizalom miatt továbbra is komoly konkurenciaharc elé nézhet a 30 éves középhátvéd. Az első meccseken meglesz a lehetősége a bizonyításra, vagy eladnia magát: Lucas még csak most tért vissza sérüléséből, Pavard pedig egyelőre még nem tűnt annyira meggyőzőnek, így a Bayernnek nagy szüksége lehet még a 2014-es világbajnok németek egyik oszlopára.Boateng: Szeretnék elnézést kérni a viselkedésemért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top