Átigazolási hírek

Ezért is akarja Perisicet a Bayern



A legfrissebb és leghitelesebb hírek szerint Ivan Perisic a jövő hét elején érkezik meg Münchenbe, hogy az orvosi vizsgálatok után aláírja kölcsönszerződését a Bayernnel – az első edzésére állítólag szerdán kerül sor, így annak sem lenne akadálya, hogy a pénteki, Hertha elleni szezonnyitón debütáljon az Allianz Aréna közönsége előtt.

A részleges keresztszalag-szakadást elszenvedett Sané (akinek a jövője még óriási kérdőjel) alternatívájaként, és a szintén sérülékeny Gnabry és Coman pótlásaként tekint Niko Kovac a 30 éves honfitársára.



Perisic előnye, hogy ritkán sérült, a leghosszabb kihagyása „csak” 56 napra tehető, 2014 júliusa végén szenvedett válltörést. 2018-ban 9 napot volt sérülés miatt távol, 2017-ben egyáltalán nem volt maródi, 2016-ban összesen hat napot hagyott ki, 2015-ben pedig egy hónapot kellett távolmaradnia.

📄 [expand title=”Perisic orvosi aktája„]

[/expand]

Niko Kovac remekül ismeri Ivánt, 2013 októbere és 2015 szeptembere között a szövetségi kapitánya volt a válogatottban. A BILD felkeresésére az egyik horvát újságíró, Stipe Antonijevic nyilatkozott a két fél kapcsolatáról: „Kovac alatt Perisic volt Horvátország legveszélyesebb támadója! Mindkét lábával erős, technikailag topszinten van. Ez az utolsó lehetősége bizonyítani, hogy képes érvényesülni egy olyan világklasszis csapatnál, mint a Bayern. Kovac alatt nyújtotta a legjobb fociját. Jól ismeri a Bundesligát. Kovac és Perisic? Összeillenek, mint borsó és a héja.

Perisicen kívül egy újabb szélső érkezésére számítanak Münchenben – Bergwijn ügyében nem voltak konkrét megbeszélések a Bayern és a játékos között, de egyelőre Werner ügyében sincs megkeresés – írja a BILD.



Ezért is akarja Perisicet a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top