Német Kupa

„Még hosszú az útunk felfelé; célratörőbbnek kell lennünk” – Reakciók: FCE 1-3 FCB



Az Energie Cottbus elleni 3-1-es kupatovábbjutás reakciói.

🔴 Niko Kovac: A csapatom jól csinálta. A második félidőben tarthattuk volna többet is a labdát, de összességében elégedett vagyok. A cottbusi srácok mindent megtettek. Többet volt nálunk a labda, az ellenfél pedig berendezkedett hátra, úgyhogy a kontrákra mindig oda kellett figyelnünk. A pálya utolsó harmadában még célratörőbbnek kell lennünk, még pontosabban kell megjátszanunk az utolsó passzokat. Ez mehetett volna jobban is.

▪ Arról, hogy miért nem nevezte Arpot a keretbe: Semmit nem csinált rosszul, de Otschi Wriedt személyében egy olyan játékos volt a padunkon, aki a harmadosztályban már most négy gólt szerzett és ezen a héten velünk tartott az edzőtáborba is. Mi vagyunk a Bayern München és minden játékos számára, legyen az fiatal vagy idős, nagyon magas a konkurencia.

🔴 Manuel Neuer: Tavaly Drochtersen/Asselben is sokat kellett dolgoznunk a győzelmen. Akkor 1-0-ra nyertünk. Ezúttal jobbak voltunk. Nagyszerű helyzeteket dolgoztunk ki és az első félidőben pechünk volt az Eintrac jó kapusával és védőmunkájával szemben. Egy-két gólt kellett volna itt szereznünk. De okés a dolog. Az első fordulót túléltük, most pedig izgulhatunk ki lesz a következő.




🔴 David Alaba: Nagyon inteznív meccs volt, tudtuk előre, hogy nem lesz egyszerű. Azt hiszem, hogy összességében megérdemelten győztünk. Jól járattuk a labdát és a megfelelő szituációkban vettünk vissza a tempóból. Természetesen még hosszú az útunk felfelé, tisztában vagyunk vele.

🆚 Claus-Dieter Wollitz, az Energie edzője: Gyakran védekeztünk túl passzívan. Összességében talán egy kicsit bátrabbnak kellett volna lennünk. De megérdemelt győzelem volt, mindent beleadtunk. Végül a nagyobb egyéni kvalitásokkal rendelkező csapat győzött.

🆚 Dimitar Rangelov, a Cottbus kapitánya: Nehéz volt. Mindannyian tudjuk, hogy a Bayern volt a nagyobb esélyes. Azt hiszem, hogy jó teljesítményt nyújtottunk, jól szerepeltünk és a végsőkig nem adtuk fel. A csapatunk nagyon fiatal, szép jövője van. Sajnos ez nem volt elég egy ilyen jó csapat ellen, de a meccs ettől függetlenül fontos volt számunkra, sokat tanultunk belőle.

„Még hosszú az útunk felfelé; célratörőbbnek kell lennünk” – Reakciók: FCE 1-3 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top