Sajtótájékoztatók

Perisic bemutatkozott: A Bayern hívására nem lehet nemet mondani



A friss érkező Ivan Perisic első Bayernes sajtótájékoztatójának részletei.

Az első szavai: Egy kis időre van szükségem. A következő alkalommal németül fogok beszélni, ma angolul.

Perisic mint kihívó? Profiként Németországban és Olaszországban, ifikoromban Franciaországban és Belgiumban gyűjtöttem tapasztalatot. Ez természetesen nagy segítségemre van most. Azért vagyok itt, hogy segítsek a csapatnak és természetesen azért, hogy játsszak is. Mindannyiunkra szükség van, hogy topon legyünk. A szezonban lesznek sérülések, ezért valamennyi játékosra szükségünk van a keretben.

Az átigazolásról: Minden nagyon gyorsan ment, amikor megkerestek. Csak pár órára volt szükségem, hogy döntsek. Mindenki tudja mi történt. Jobbulást Leroynak! Ha egy olyan csapat hív, mint a Bayern, akkor az ember nem mondhat nemet.




Az előző szezonról: Nagyon nehéz volt. A hullámvölgyem oka a VB-döntő utáni rövid felkészülésen múlott. Csak 20 napig készülhettem fel a szezonra. De ez mindegyik horvátra igaz, aki ott volt Oroszországban. Ezúttal jobb a helyzet, jó felkészülésen mentem keresztül az új Inter-edző Antonio Conte alatt, nagy segítséget jelent ez számomra a Bayernnél.

A horvát mentalitásról: Sok horvát játszik topkluboknál. Minden Bajnokok Ligája győztesnél volt horvát játékos a pályán. Remélem, hogy ezt most én is elérhetem a Bayernnel.

A fizikai állapotáról: Eddig nem volt sok sérülésem, ez igaz. Minden edzés előtt felkészülök és rá is dolgozok utána. Fontos fittnek és egészségesnek lenni, egészségesen táplálkozni – csak akkor tudja az ember megfelelően végezni a dolgát.

Perisic bemutatkozott: A Bayern hívására nem lehet nemet mondani
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top