Átigazolási hírek

A Bayern nem tett le Sanéról, akit kedden láttak Ausztriában is



Nem meglepő, hogy a Bayern továbbra is megszerezné Leroy Sanét a Citytől – a kérdés csak az, hogy mikor és mennyiért lesz erre alkalma.

A 23 éves német a Sport Bild szerint múlt pénteken, azaz augusztus 9-én vett volna részt orvosi vizsgálaton, állítólag ez már a müncheniek naptárában is le volt fixálva. Ha nem szenved részleges keresztszalag-szakadást, ma valószínűleg már a Bayern játékosa lenne.

Jó esély van rá, hogy az is lesz. A Bayern egy a City által korábban várt gyengébb ajánlattal is befuthat, de akár télen és jövő nyáron is megszerezheti a játékost, aki Hudson-Odoival ellentétben remélhetőleg nem gondolja meg magát.



Apropó: Leroy Sanét kedden 13:30 körül egy orvosi rendelőnél látták. Később megírták, hogy Dr. Fink, egy menedzser és a felesége társaságában egy sötétített taxiba látták beülni a Bayern célpontját.

Candice Brook, Sané nője aznap délelőtt képet posztolt egy privátgépből. A Flighradaron visszakövetve bebizonyosodott, hogy az ausztriai Innsbruckban valóban landolt egy manchesteri magángép, majd még aznap vissza is tért Angliába (link). Az összerakósdi után Brook deaktiválta az instáját. Innsbruckban több sportoló mellett számos Bayern játékost, például Tolissot és Lucas Hernandezt is vizsgálták már a térdükkel. Természetesen nem lenne meglepő, ha a Bayern is be lenne vonva a játékos állapotába. Arról egyelőre nem jelent meg hiteles információ, hogy Sanét megműtötték-e már, és ha igen akkor ki és mikor.



A Bayern nem tett le Sanéról, akit kedden láttak Ausztriában is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top