Interjúk és nyilatkozatok

A vezetőség megerősítette Coutinho és Cuisance érkezésétA Hertha elleni találkozó után Rummenigge, Niko Kovac és Salihamidzic is megerősítette Coutinho, valamint a másik szerzemény, Cuisance ügyét.

Karl-Heinz Rummenigge: „Coutinho egy év kölcsönbe érkezik, vételi opcióval. Vasárnap vagy hétfőn jön az orvosi vizsgálatára. Leroy Sané pedig jelenleg a Manchester City játékosa. Mindenki tudja, hogy az ő sérülése milyen súlyos.”

Niko Kovac: „Reméljük jól beilleszkedik. Boldog vagyok és a liga szurkolói is boldogak lehetnek, hogy ilyen szintű játékos érkezik.”

Hasan Salihamidzic: „Meg tudom erősíteni, hogy Rummenigge úr és én Barcelonában voltunk a hét folyamán és megegyeztünk Coutinhóval és az ő ügynökeivel. Örülök, hogy egy ilyen játékost szereztünk. Mellette pedig Michäel Cuisance is érkezik”

Image result for coutinho

Ki is az a Michäel Cuisance?

A fáma szerint 10 millió euróért érkezhet a húszéves francia utánpótlás-válogatott játékos, aki a tavalyi szezonban 14 mérkőzésen kapott szerepet a Borussiánál. A hivatalos álláspont szerint a bejelentés „hamarosan megtörténhet.” A játékos a Bayern korábbi kiszemeltjének, Marc Rocának alternatívája, akit a sportigazgatói csapat túl drágának tartott.

Image result for cuisance

Augusztus hónap folyamán még biztosan közlünk ismertetőt mindkét játékossal kapcsolatban, előtte azonban megvárjuk az orvosi vizsgálataikat, a bemutatásukat és első interjújukat is!

via Bayern München, Sport 1, SkySports

A vezetőség megerősítette Coutinho és Cuisance érkezését
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top