Bundesliga

„Kár hogy nem használtuk ki a helyzeteinket” | Reakciók: Bayern 2-2 HerthaA Hertha elleni 2-2-es szezonnyitó reakciói.

🔴 Niko Kovac: Kicsit szerencsés volt a Hertha számára, hogy pontosztozkodtunk. De jól védekeztek. Nekünk sok helyzetünk volt, sok tiszta helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Már a Hertha előtt átszerveződhettünk volna, hogy pár szituációt jobban ki tudjunk játszani. Ettől függetlenül nem tudok szemrehányást tetnni a csapatnak. Mindent megpróbáltak, mindent kiadtak. Egykapura játszottunk, mi domináltunk. De ma nem volt meg a szükséges szerencsénk. Gratuláció a Herthának a kitartásért.
🔴 Hasan Salihamidzic: Jó meccset játszottunk a szünet előtti utolsó negyedóráig. Természetesen gólokat kellett volna szereznünk. Sok helyzetünk volt és igazán jó meccset játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát. Pech volt, hogy bekaptuk ezt a két gólt. A Hertha két-háromszor járt a kapunk előtt, de alakulhatnak így is a meccsek. Mindazonáltal magabiztos vagyok, mert igazán jól játszottunk. Egykapuztunk. Az 1-1 helyett 3-0-ra kellett volna vezetnünk a félidőben. Az ember gólt kap és a meccs másképp alakul.

🔴 Robert Lewandowski: Nem játszottunk rosszul. Jól tempóztunk és sok helyzetünk volt, majd jött a Hertha első gólja, ami teljesen véletlenül született. Kár, hogy nem használtuk ki a helyzeteinket. Jól játszottunk, de csak egy pontot szereztünk.

🔴 Renato Sanches, el akarja hagyni a csapatot? Igen. Ez a szituáció nem jó nekem. Ez a második alkalom, hogy el akarom hagyni a klubot és nem engednek. Öt perc nekem nem elég.

🆚 Ante Covic, a Hertha edzője: Ha az ember Münchenben lép pályára, előre tudja, hogy nem tud olyan dominanciát kifejteni, amelyet szeretne. Ettől függetlenül gondolnia kell arra, hogy lesz pár jó pillanata ahhoz, hogy elérjen itt valamit. A 0-1 után nem sokan tettek volna ránk. Elégedettek vagyunk a 2-2-vel, tudva, hogy átéltünk pár kritikus pillanatot.

🆚 Niklas Stark: A második félidőben a saját térfelünkre kényszerítettek minket. Ha 20 perccel tovább tartott volna, lehet, hogy problémába ütköztünk volna. Csapatként jól csináltuk és jól hajtottuk egymást.„Kár hogy nem használtuk ki a helyzeteinket” | Reakciók: Bayern 2-2 Hertha
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top