Átigazolási hírek

Sanét a hétvégén műtik – Rummenigge nyilatkozott a helyzetéről



Karl-Heinz Rummenigge a Hertha elleni szezonnyitó mentén, Coutinho és Cuisance leigazolásának megerősítésén kívül Leroy Sanéról is nyilatkozott.

Ahogyan azt sejthettük, a 23 éves szélsőt Innsbruckban, a Lucas Hernandezt és Tolissot is kezelő Dr. Christian Fink fogja megoperálni – függetlenül attól, hogy a City játékosai legtöbb esetben Barcelonában kapnak orvosi kezelést. A műtét előtt azért a spanyol Dr. Cugat is megvizsgálja Leroyt. Rummenigge nyilatkozott a dokiválasztásról:

„Ennek egyáltalán nincs köze a Bayernhez. Ő a Manchester City játékosa. Ha így döntött, akkor ez az ő döntése. Lehet, hogy a válogatott, és nem a Bayern, orvosi részlegével való megbeszélése után döntött így.”



Hogy a Bayern a játékos részletes keresztszalag-szakadása és Perisic kölcsönvétele után is megkeresi Sanét és a Cityt a nyáron? Erre Rummenigge adott választ.

„Nem, emberek. Mindenki tudja mit jelent egy keresztszalag-szakadás és ami azt ezt illető kihagyást illeti. Sané a Manchester City játékosa és szeretnénk, hogy a Manchester Cityvel egy józan, tiszta kapcsolatunk legyen.”

Az angol Sky Sports szerint Sané személyesen kérte, hogy Innsbruckban operálják meg a sérült térdét.

Sanét a hétvégén műtik – Rummenigge nyilatkozott a helyzetéről
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top