Átigazolási hírek

Hivatalos: Cuisance csatlakozik a BayernhezMichael Cuisance két év után hagyta el a Mönchengladbachot és öt évre, 2024-ig a írt alá a Bayernhez – jelentette be a bajor klub. Az U20-as francia válogatott játékos pénteken, 20. születésnapján abszolválta az orvosi vizsgálatait és jövő héten már az új csapatában edzhet, illetve majd a 11-es mezben léphet pályára!
Salihamidzic: Michael Cuisance-t már az első gladbachi szezonjában az év játékosának választották. Technikailag nagyon sokra képes, óriási potenciállal rendelkezik. Michaelnek nálunk kell továbbfejlődnie. Meggyőződésünk, hogy sok örömünk lesz benne.

Cuisance: Tudom, hogy ez egy nagyon nagy lépés számomra. De készen állok és nagyon büszke vagyok arra, hogy a jövőben az FC Bayern mezét viselhetem. Remek dolog számomra, hogy egy pár francia már játszik a Bayernnél. Ez biztosan nagy segítségemre válik majd a beilleszkedésem során.

Búcsú a Gladbachtól: Köszönöm Borussia fanok! Köszönöm a csapattársaimnak és minden vezetőnek. Boldog és büszke vagyok, hogy veletek dolgozhattam együtt. Általatok tudtam felnőni és fejlődni. Soha nem feledem a támogatásotokat és a szereteteket.

Cuisance 2017-ben, 17 évesen igazolt a Nancytól Mönchengladbachba, ahol sorozatban 39 tétmeccsen lépett pályára.

A BILD szerint Michael körülbelül 10 millió euróért teszi át a székhelyét Münchenbe. Hogy mit érdemes tudni a játékáról és annak erősségeiről? Érdemes belenézni a róla összellított videóbe, hamar kiderül:

Hivatalos: Cuisance csatlakozik a Bayernhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top