Átigazolási hírek

Hoeness: „A keretünk komplett – nem érdekel a transzfer-bajnokság”



A Bayern München egy hét alatt bejelentette Ivan Perisic, Michael Cuisance és Philippe Coutinho megszerzését.

A Sport Bildes Christian Falk szerint a bajorok ezzel még nem végeztek a nyáti átigazolási piacon, a klub elnöke azonban a Skynak utalt rá: úgy érzi, mennyiségileg és minőségileg is készen áll a keret.

„A keretünk most olyan komplett és jól összeállított, ahogyan azt elképzeltük. Július elején kis keretünk volt, amelyet most az elmúlt napokban három transzferrel töltöttünk meg – úgy gondolom. hogy minőséggel is feltöltődtünk. Az edző most teljes nyugalomban tud dolgozni télig, aztán majd meglátjuk.”



AJÁNLÓ – INTERJÚK/NYILATKOZATOK

[pt_view id=”e1ba0d5jq8″]

A legutóbbi hírek szerint a Bayern még egy Mario Mandzukic transzfert is lebonyolíthat, Uli szavai alapján ez most inkább valószínűtlennek tűnik. Természetesen a szűk fél hónap alatt még történhetnek dolgok a klub háza táján, de Hoeness nem szeretne különbajnokságot folytatni az átigazolási piacon.

„Van már egy német bajnokságunk a bajnoki címnek és egy a transzfer-bajnokságnak is. Sok médiánál a transzfer-bajnokság fontosabb, mint a focimeccsek. Engem egyáltalán nem érdekel a transzfer-bajnokság.”




Hoeness: „A keretünk komplett – nem érdekel a transzfer-bajnokság”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top