Egyéb

Miért hagyta el Mönchengladbachot Cuisance?



A Coutinho mellett bejelentett Michäel Cuisance-ról hiba lenne megfeledkezni. A tehetséges francia középpályás távozásáról most beszél a Borussia Mönchengladbach sportigazgatója és a vezetőedző is.

Sokan értelmetlenül állnak a húszéves játékos átigazolása előtt. Az új edzőt, Marco Rosét és a sportigazgatót, Max Eberlt sokkolóan érte a labdarúgó kívánsága, miszerint több játéklehetőség érdekében a Bayern Münchenbe vágyik.

„Meglepett, de szögezzük le, nem én hoztam ezt a döntést. Nagylelkűen reagáltuk le Michael mondandóját, de végül eladtuk. Egy fiatal játékosnak játszania kell és úgy gondolom, a Bayernnek már így is nagyszerű nevek vannak a keretében. Nem lesz könnyebb egy ilyen labdarúgónak ott játszani, mint itt.” – nyilatkozta Eberl.

Image result for cuisance eberl

Marco Rose és a Bayern új szerzeménye, Cuisance.

„Több húzós hónapot ölelt fel, amíg megmutattunk neki egy csomó dolgot, többek között, hogy hogyan kéne, hogy egy fiatal tehetség túllépjen ilyen akadályokon. Nem igazán láttam, hogy számára ez a jövő vár.” – tette hozzá Eberl, aki mellett a Dieter Heckinget váltó új edző, Marco Rose a történtek után úgy tűnik, örül, hogy megszabadultak a játékostól. Szerinte Michäel elvárta, hogy jövőre kezdő játékos legyen a csapatukban, anélkül, hogy erről beszélt volna vele.

Rose a tegnapi, Schalke elleni 0-0 után nyilatkozott is az ügyről. Úgy fogalmazott, „a Gladbach túl kis klub lett Cuisance-nak, akinek az eladása éppen ezért szükséges volt”.

via Sport 1, BFW

Miért hagyta el Mönchengladbachot Cuisance?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top