Interjúk és nyilatkozatok

Coutinho: Köszönöm az egész klubnak, boldog vagyok



Philippe Coutinho, a Bayern új 10-esének első sajtótájékoztatója.

Az első szavak: Jól érzem magam, tényleg nagyon le vagyok nyűgözve. Ma reggel érkeztem meg és a körülmények fantasztikusak. Nagyon örülök.

Az új csapatáról: Tegnap volt az orvosi, ma pedig egyéb vizsgálatok. Korábban már edzettem Barcelonában. A lehető legjobban fel akarok készülni és készen szeretnék állni a játékra. Alig várom már, hogy holnap az új csapattársaimmal és az új edzőmmel edzhessek.

A pozíciójáról és Müllerről: Az edzőn múlik hol játszom. Természetesen a legjobbamat fogom adni, hogy mindig fitt legyek és játszhassak. Inkább egy 10-es vagyok, de az edzőnek bármelyik pozícióban a rendelkezésére állok. Thomas Müller egy nagy játékos és nagyon boldog vagyok, hogy a csapattársamnak nevezhetem őt.

A céljairól: Barcelonában sokat tanulhattam és sok címet szereztem. Most megvolt az esélye, hogy egy másik nagy klubhoz jöjjek. Egyáltalán nem volt bennem kétség, amikor Hasan megkeresett. Az egész klub nagy érdeklődést tanúsított irántam. Köszönöm a klubnak, ez egy boldog nap számomra. A Bayernnél mindig nagyok az elvárások és természetesen a Bajnokok Ligája is cél. A kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy legjobb esetben a Bundesligát, a kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerjük.

A Barcás időszakáról: Barcelonában sokminden nem úgy alakult, ahogyan azt elképzeltük, de ez egy másik történet. Ambíciózus projektet képzeltünk el és én egy ambíciózus egyén vagyok. Ezenkívül beszéltem Thiagoval, Rafinhával és Lucival is. Nagyon sok jót hallottam, sokat segítettek. Szorgalmas vagyok és ambíciózus. Mindig, amikor a Bayern mezt viselem, mindent meg fogok tenni a pályán a céljaink eléréséért.

A 10-es mezről: Az FC Bayern meze és a 10-es szám egy nagy felelősség. Robben hordta, aki nagyszerű játékos volt, tudom mennyi mindent ért el. Azt hiszem, hogy itt nyugodtan dolgozhatok és a pályán mutatott jó focival válaszolhatok erre, illetve eljesíthetem a klub és a szurkolók elvárásait is.

RUMMENIGGE ÉS SALIHAMIDZIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁNAK RÉSZLETEI.

Coutinho: Köszönöm az egész klubnak, boldog vagyok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top