Interjúk és nyilatkozatok

Cuisance: Keményen fogok edzeni | Brazzo: Megvan az egészséges önbizalma



A Bayern tehetséges meglepetésigazolása, Philipp Cuisance is bemutatkozott a Säbener pódiumán.

CUISANCE

Első szavai németül: Nagyon boldog vagyok, hogy a Bayern Mücnhennél lehetek. Ennyi volt németül. (nevet)

Az első edzéséről: Nem voltam sokkolva. Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű játékosokkal játszhatok és itt fejlődhetek tovább.

A Mönchengladbachi időszakáról: A Gladbachnál eltöltött első szezonom nagyon jó volt, a második egy kicsit nehezebb. De érvényesültem és az önbizalmamat a francia ifiválogatottból való szereplésekből merítettem.

A távozásának körülményeiről: Nem bosszant. Két évig játszottam ott, most az FC Bayern az én klubom. Minden nap keményen fogok edzeni, hogy itt is játszhassak.

A példaképéről: Nagyon sok jó középpályás van Franciaországban. Egy, akit kiragadnék belőlük: Zinedine Zidane.

A céljairól: A személyes célom a kemény munka és mindent megtenni azért, hogy a csapat céljait elérjük.




SALIHAMIDZIC

Cuisance-ról: Ő egy olyan játékos, akit két-három éve már figyeltünk. Nagy tehetség, az összes U-válogatottban játszott, az EB-n is lenyűgöző volt. Mindig megpróbáltuk őt a Bayernhez csábítani, eddig nem sikerült. De amikor megkaptuk a jelzést arról, hogy a Gladbach meg akar válni tőle, kapcsolatba léptünk és örültünk annak, hogy megszerezhettük őt. A középpálya minden pozíciójában tud játszani. Olyan bal lába van, amely zenélni tudna. Nem érez nyomást, szűk térben is remekül érzi magát, remek a technikja és ötletes. Biztos vagyok benne, hogy sok örömünket leljük benne. Már az első gladbachi szezonjában a szezon játékosának választották, megmutatta, hogy képes a Bundesligában érvényesülni. Szuper mentalitása van, bátor és nyomás alatt sincs problémája. Megvan az egészséges önbizalma, hogy itt, a Bayern Münchennél is áttörést érjen el.

Renato Sanchesről: Renato a szezon elején háromszor is pályára lépett, ezért nem igazán értettem a nyilatkozatát. Az átigazolási piacon szeptember 2-ig minden opciót nyitva tartunk. Erről ennél többet ma nem szeretnék elmondani.

A keretről: Azt eltudom mondani, hogy nagyon elégedettek vagyunk, milyen nagyágyúkat szereztünk a Bayernhez. A csapat nemzetközi viszonylatban nagyon versenyképes. Nagyon optimista vagyok, hogy mindhárom sorozatban nagyon sokáig tudunk jutni.

Coutinhoról: A végső döntést az edző hozza meg a játékáról. Azt viszont láthattuk, hogy egészséges.

Cuisance gladbachi helyzetéről: Nem igazán tudok mit mondani rá. Sokat beszéltünk egymással, a játékos ügynökével is. Max Eberl nagyon készséges volt a megbeszélések során. Örülünk, hogy Michael most nálunk van és meg vagyunk bizonyosodva a képességeiről.

A keret tehetségeiről: A srácok a profikkal edzenek. Megvan az esélyük, ugyanúgy mint a profiknak. Alapvetően a megfelelő úton járunk. Az edzői teamünk keményen fog velük dolgozni. Odáig akarjuk vezetni őket, hogy ők legyenek az FC Bayern jövője. Gazdasági szempontból is azt akarjuk és kell is tennünk, hogy a fiatal játékosokat rávezessük arra, hogy állva maradjanak itt.



Cuisance: Keményen fogok edzeni | Brazzo: Megvan az egészséges önbizalma
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top