Bundesliga

„Győzelemről győzelemre kell haladnunk – Lewa egy legenda” – Reakciók: Schalke 0-3 BayernA Schalke otthonában aratott 0-3-mat követő reakciók és egyéb témájú nyilatkozatok egyik főszereplője Robert Lewandowski, de Coutinho , Hernandez, Neuer és Brazzo is beszél. 

Niko Kovac

▪ A meccsről: 90 percen keresztül kontrolláltuk a meccset. Az első félidőben mindkét csapatnál voltak labdavesztések, de az előző meccshez képest semmit nem engedtünk és nem is hibáztunk ma. A mai az egy kerek egész és egy jó meccs volt. Látni, hogy más csatároknak isi jól indul a Bundesliga. Izgalmas verseny lesz, de Lewy a címvédő, meg akarja tartani a koronáját. Jól érzi magát, az edzéseken is jó hangulatban van.

▪ Coutinhoról: Láthattuk milyen képességei vannak a laldával, milyen teret fut be és hogyan játssza meg a csapattársait. De azt is láthattuk, hogy még nincs teljes erőben, de ez teljesen normális. Elégedett vagyok a beszállójával. Lucas is nagyon jól csinálta és Ivan is. Jó volt, hogy a három új érkezőnk ma mind itt voltak velünk.

▪ Lewandowskiról: Ez a hatékonyság, ez a hidegvérűség egyedülálló! Remélem, hogy Lewy a következő hetekeben és hónapokban is folytatja ezt.

▪ Kimmichről: Jo lenyűgözően csinálta ma. Az összes labdát kereste, jelen volt, hamar szervezkedett, felismerte a szituációkat és tudta hova kell játszania a labdát. Thiago sérülése miatt ma szükségből játszott a középpályán. Képes erre, de sokminden másra is. Nagyon jó a keretünk.
Robert Lewandowski

▪ A saját teljesítményéről: Mindig tudok jobban játszani és van még bennem potenciál. Minden szezonban képes vagyok egyedül valami különlegesre, de megpróbálok segíteni a csapatnak. Egyedül is megnyerhet az ember egy meccset, de a csapattal nyeri meg a bajnokságot. Mindegy ki ellen játszom, megpróbálok mindig gólt szerezni. A Bundesliga nem egyszerű liga, fizikálisan is gázt kell adnod, mindig késznek kell állnod rá.

▪ A keretről: Igazán jól néz ki. Ma a második félidőben tudtuk kettőt cserélni és vérfrissíteni, ennek nagyon örültem. Az egész szezonban nagyon intenzív terhelés alatt vagyunk. A keret optimális. Nyugodtan tudunk edzeni és a következő mérkőzésre koncentrálni.

A bajnoki versenyről: A Dortmundnak igazán jó kerete van, ők is képesek a második félidőben két-három új játékossal fordítani. Hosszú a szezon, mi vagyunk a Bayern München, és nekünk is magas kvalitású játékosaink vannak. Hét éve mi vagyunk a bajnokok és tudjuk, hogy a Dortmund megpróbál betámadni minket. Győzelemről győzelemre kell haladnunk.

▪ A szerződéshosszabbításáról: Még nem minden fix, de 95 százalék.

Philippe Coutinho:

▪ A debütálásáról és a Bayernről: Nagyon boldog vagyok itt és nagyon örülök a debütálásomnak. Győztünk, ezért ez egy szép este volt. Nagyon jók az első benyomásaim. Óriási ez a klub, nagyon jó az infrastruktúrája. Nagyon intenzív itt a játék. Csak három-négy napja vagyok itt és határozottan javulnom kell. Keményen fogok dolgozni.

▪ Lewáról: Ő egy legenda, egy nagyszerű játékos! Az edzéseken láttam már gólt szerezni. Ma is triplázott. Gratulálok neki!

▪ A környezetről: A feleségem, a gyermekem és én már most szeretjük a várost. A családtagjaim a legfontosabb emberek az életemben. A feleségem, a két gyermekem, Maria és Esmeralda, a szüleim és a két testvérem.
Lucas Hernandez

A debütálásáról: Nagyon elégedett vagyok. Öt hónap kihagyás után nagyon nagy kedvem volt ehhez a meccshez. Eljött az esélyem és a legjobbet akarom belőle kihozni.

Manuel Neuer

A háromvédős átállásról: Ez egy változás. Változatosnak kell lennünk és meg kell próbálnunk probléma elé állítani az ellenfelet.

Hasan Salihamidzic:

Lewandowskiról: Lewa őrületes. Ő egy olyan csatár, amelyet csak kívánhat az ember. Két meccsen öt gól, már most magasra tette a lécet. Meglátjuk mennyi gólt szerez még idén. Ő egy hihetetlen csatár és ezt meccsről meccsre bizonyítja.

A további lehetséges erősítésekről: A középpályán nagyon nagyon jól el vagyunk látva. De nem vagyok jós.

David Wagner, a Schalke edzője:

A meccsről: lőre megmondtam: Fejlődni fogunk ezen meccs által. Végül megérdemelten győzött a Bayern, gratulálok. Lewandowski megmutatta, hogy miért ő az egyik legjobb. A csapatom a második félidőben jól csinálta, biztosan megérdemeltünk volna egy gólt.

„Győzelemről győzelemre kell haladnunk – Lewa egy legenda” – Reakciók: Schalke 0-3 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top