Hivatalos

Hivatalos: Lewa hosszabbított – „Büszke vagyok, hogy a klub része lehetek”



Ahogyan azt múlt héten beharangoztuk, Robert Lewandowski idő előtt, 2023-ig hosszabbította meg 2021 nyaráig szóló szerződését.

Rummenigge: Számomra Robert a világ legjobb középcsatára. Évek óta állandó oszlopa a csapatunknak, ezért nagyon örülök, hogy még sokáig a Bayernben fog játszani. Biztosak vagyunk benne, hogy Roberttel az idei és a következő évekre kitűzött céljainkat el fogjuk érni.

Salihamidzic: Robert vezéregyéniséggé fejlődött és azon van, hogy egy olyan fontos játékossá váljon az FC Bayern és a szurkolóik számára, mint amilyen Franck Ribéry és Arjen Robben is volt. Remélem, hogy a lenyűgöző gólátlagát a következő években is hozni tudja.




Lewandowski:

Az FC Bayern vált a sportszakmai otthonommá, ráadásul a családommal is nagyon jól érezzük magunkat Münchenben. Meggyőződésem, hogy a következő években sokat érünk el a csapattal. Az FC Bayern a világ három legnagyobb klubjának egyike, lenyűgöző csapatunk van. Büszke vagyok, hogy a klub része lehetek.

Robert Lewandowski 2014-ben igazolt át a Bayernbe, ahol 246 tétmeccsen 197 gólt lőtt – ezzel Gerd Müller és Rummenigge után ő a klub történelmének harmadik legeredményesebb játékosa.

Hivatalos: Lewa hosszabbított – „Büszke vagyok, hogy a klub része lehetek”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top