Átigazolási hírek

BILD: Boateng nem tudott megegyezni a Juventusszal, marad a Bayernben!VASÁRNAP:

A BILD információi szerint Jerome Boateng közel áll egy Juventushoz való átigazoláshoz! A mellőzött, 30 éves német védő vasárnap csak egyéni edzést végzett, később pedig hiányzott a Paulaner-csapatfotózásról is.

A kölcsönös érdeklődés Giorgio Chiellini komoly, fél éves sérülése után következett be és Boa 8 év után hagyhatja el a Bayern csapatát.

UPDATE, HÉTFŐ:

Azok után, hogy Christian Falkék vasárnap még a közelgő Boateng – Juventus transzferről írtak, hétfőre már bejelentették, hogy a német középhátvéd az új szezont is a Bayern Münchennél fogja lejátszani.

Christian Nerlinger, Boa ügynöke személyesen jelent meg Torinóban, hogy tárgyaljon kliense átigazolásáról, eleinte mindkét fél el is tudta volna képzelni a közös folytatást – egyezséget azonban nem sikerült kicsikarni. A BILD és a Sport Bild úgy tudja, hogy Boateng a kölcsönös eszmecsere után inkább úgy döntött, hogy mégis Münchenben akar érvényesülni. A TZ szerint a klubok épp emiatt nem is tárgyaltak egymással, míg a Kicker szerint a Bayern és a Juventus egy kölcsönszerződésben állapodtak volna meg Boa sorsáról.

 

BILD: Boateng nem tudott megegyezni a Juventusszal, marad a Bayernben!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top