Átigazolási hírek

Löw szerint Sané már januárban edzhet – a Deadline napon repül rá a Bayern?A Mirror pletykája szerint a Bayern megpróbálhatja az átigazolási időszak utolsó napján megszerezni a részleges keresztszalag-szakadást elveszenvedett németet, amelynek valóságalapja egyelőre erősen kérdőjeles, de korántsem zárható ki.

Brazzo a Mainz elleni meccs után elmondta, minden opciót nyitva tartanak. Hoeness pedig a sajtótájékoztatóján megszellőztette, hogy 200 milliót tettek félre az átigazolásokra, de 90-ből is jó keretet hoztak létre, azaz van még 110 millió a kasszában. Előfordulhat, hogy a Bayern jóval kedvezőbb feltételek mellett mégis megszerezheti a támadót, de az is, hogy csak télen, vagy jövő nyáron, még kedvezőbb áron repül rá Sanéra.Joachim Löw a közelgő válogatott mérkőzések kapcsán, sajtótájékoztatón válaszolt a Leroy Sanéval kapcsolatos kérdésekre, kihagyásának várható mértékéről is beszélt.

A kihagyásának mértékéről: Az orvosainktól tudom, hogy az operációja nagyon jól sikerült. A térde már a kezelések során is stabil volt. Sok dolog szól amellett, hogy a visszatérése után újra teljesen terhelhető lesz. Arra számítok, hogy januárban ismét elkezdhet edzeni. Ezután fél éve lesz az EB kezdetéig, ezért természetesen számolok vele.

Sané sérüléséről: Nagyon bosszantó, hogy Leroy hosszabb ideig fog hiányozni. Fáj, mert a VB után olyan játékossá fejlődött, aki döntően képviselte a csapatot. Megvan az adottsága ahhoz is, hogy a gyorsaságával és kiszámíthatatlanságával destabilizálja az ellenfél védemét.

Sané átigazolási mizériájáról: Nehéz helyzet volt Leroy számára. Ő állt a nyilvánoság kereszttüzében, az egész túl sokáig is húzódott. Régen volt három-négy megbeszélés, ezután vagy véglegesítették a transzfert vagy nem. Manapság gyakran húzódnak hetekig is a megbeszélések.Löw szerint Sané már januárban edzhet – a Deadline napon repül rá a Bayern?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top