Akadémia

Három játékos hagyta el a Bayern utánpótlásátKét játékos végleg, egy kölcsönben távozott.

Ahogyan arról 2018. januárjában beszámoltunk, a német-lengyel származású, de a német utánpótlásválogatottban szereplő szélsővédő Louis Poznanski elhagyta a Werder Bremen csapatát és a Bayernbe igazolt. Most, másfél évvel később visszatér Lisztes Krisztián egykori csapatába a Bayern amerikai túrájára is utazó, ott egy (ön)gólt szerző játékos. Poznanski 22 meccset játszott a klub U17-es és U19-es csapatában.

„Nagyon örülünk, hogy véghezvihettük Louis Poznanski visszaszerzését. A Bayernnel való megbeszélések nagyon pozitívan alakultak. Feltétlenül hozzánk akart igazolni, vissza akart térni a hazájába. Személyében egy védekezőleg rugalmas játékost szereztünk az U23-mas csapatunkba.” – nyilatkozta a brémai akadémia igazgatója, Björn Schierenbeck.
Rajta kívül ideiglenesen távozik a Vilshofeni álommeccsen is pályára lépő, sőt triplázó 18 éves támadó Can Karatas (a főképen) is, aki tagja volt a Bayern U17-es bajnokcsapatának. Szerencsére csak egy évre, kölcsönben hagyja el a klubot és az FC Memmingenben folytatja pályafutását.

Harmadikként a 16 éves görök Christos Evangelou klubváltását jelentette be a klub, ő a Heidenheim U19-es csapatában pallérozódhat tovább.

Három játékos hagyta el a Bayern utánpótlását
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top