Bajnokok Ligája

„Szerezhettünk volna még egy párat, de elégedettek lehetünk” | Reakciók: Bayern 3-0 CrvenaA Crvena Zvezda elleni 3-0-ás győzelmet követő reakciók.

🔴 Niko Kovac: Gratulálok a csapatomnak az új Bajnokok Ligája idényben való jó belépőért – egy ilyen sorozatban meg kell nyerni az első meccset, főleg otthon! Nagyon elégedettek lehetünk. Jó, hogy ennyi helyzetet kijátszottunk, ugyanis helyzetek nélkül nincs esély a gólszerzésre, de természetesen szerezhettünk volna még egy párat. Kétszer eltaláltuk a kapufát is. Coutinho nagyon jó mérkőzést játszott. Amikor nála a labda, akkor más dimenzióba kerül a játékunk. A Belgrád önfeláldozóan védekezett és folyamatosan hátul áll. Most itt az ideje erőt gyűjtenünk és 72 órán belül ismét jó mérkőzést nyújtani a Köln ellen.

🔴 Robert Lewandowski: Az egész mérkőzést a felügyeletünk alatt tartottuk, jól játszottunk, jól építkeztünk és sok helyzetet dolgoztunk ki. Mégis túl kevés gólt szereztünk. Megpróbáltunk mindig előrefele játszani. Néha talán téves döntéseket hoztunk – ezek viszont apróságok. Végsősorban csak három gólt szereztünk, lehetett volna öt-hat is. Az ilyen meccsekre van szüksége az embernek azért, hogy jó következtetéseket tudjon levonni legközelebb mit csináljon jobban. A második gól után már egyszerűbb volt. Örülök, hogy ismét betaláltam.
🔴 Thomas Müller, a 106 BL-meccses klubrekordjáról: Alig tudom az érzelmeimet kordában tartani – az ilyen meccsrekordok valamelyest az utókornak szólnak. De mivel még nem tervezem szögre akasztani a cipőt, rá akarok tenni egy pár mecsel.

A Joker-szerepéről: Természetesen sok opciónk van elől. Amikor csereként beállok, az a célom, hogy új impulzust adjak a játéknak. A játékunk néha túl lassú – a második félidőben sokat volt nálunk a labda, de egy kicsit elveszítettük a lendületet. Ilyenkor nehéz gólt szerezni az olyan csapat ellen is, amely lényegében a markunkban van. Elterveztem, hogy a kapott játékperceimtől függetlenül működésbe akarok lépni elől. Ha ez még gólörömhöz is vezet, az még szebb. Fontos volt győzelemmel kezdeni.

🆚 Vladan Milojevic, a Crvena Zvezda edzője: Tudtuk mi vár ránk – a nagy Bayern München ellen, a végső győzelem egyik favoritjával játszottunk. Remek tapasztalat volt számunkra az Allianz Arénában játszani. Nem féltünk, megpróbáltuk leszűkíteni a területet, hogy a támadóikat megállásra kényszerítsük, kontrára akartunk játszani. De a középpályán túl gyorsan elveszítettük a labdákat. Összességében szeretnék a Bayernnek gratulálni a megérdemelt győzelemhez.

🆚  Marko Marin: Láttuk, hogy a Bayern egy más szint. De betalálhattunk volna a lehetőségeinkből. Megérdemelték a győzelmet, de az utolsó két gólt nem, ez fájt a legjobban. Ne feledjük, hogy ez volt az első csoportmeccsünk és idegenben léptünk pályára. Reméljük, hogy az Olympiacos ellen javítani fogunk.„Szerezhettünk volna még egy párat, de elégedettek lehetünk” | Reakciók: Bayern 3-0 Crvena
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top