Akadémia

Youth League: Gólnélküli döntetlennel kezdett a Bayern



Szerda délután a Bayern U19 is debütált az idei európai kupaporondon, Demichelis csapata ugyanis az UEFA Ifjúsági Ligában a Crvena Zvezdát fogadta a Bayern Campus stadion. A jelentések és az összefoglaló szerint is a Bayern volt a jobb csapat és dolgozott ki több jó, de sajnos kihagyott lehetőséget, így a meccs végül 0-0-ás döntetlennel zárult.

Demichelis: Az eredmény természetesen bosszantó. Nagyon dominánsak voltunk és voltak lehetőségeink, a gól viszont sajnos nem jött össze. A srácok a szombati bajnokira viszont jól reagáltak, játékban erős teljesítményt nyújtottak és védekezőleg sem engedtek semmit. Előre hiányzott az utolsó lökés. Összességében viszont a nagyon fiatal átlagéletkor mellett bizonyította a csapat, hogy nemzetközi szinten is képes dominálni.



A Demichelis/Schwarz edzőpáros az UEFA Youth League eddigi legfiatalabb Bayernjét küldte ki a pályára. Bright Arrey-Mbi, David Herold, Torben Rhein és Lasse Günther személyében négy olyan spíler is kezdett, akik az U17-esek között szerepelnek, vannak közöttük 16 évesek is.

🔴 Bayern: Schneller – Waidner, Daniliuc, Arrey-Mbi, Herold – Mosandl (88. Johansson), Stiller, Rhein – Günther, Tillman (73. Halbich), Herrmann (64. Cuni)

🔄 Padon maradtak: Mayer, Kehl, Mihaljevic, Lawrence

ÖSSZEFOGLALÓ




Youth League: Gólnélküli döntetlennel kezdett a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top