Bundesliga

„Gólpasszokkal fogom ezt meghálálni Lewandowskinak” | Reakciók: Bayern 4-0 Köln



A Köln elleni győzelmet követő reakciók során mindenki elégedetten nyilatkozott, az új Coutinho-Lewandowski álompáros pedig ismét agyondícsérte egymást.



🔴 Niko Kovac: Jól teljesítettünk ma, főleg ha figyelembe vesszük, hogy csak 72 óránk volt regenerálódni. A Köln igazán jól csinálta, nem volt egyszerű a jó megoldást megtalálni. A második félidőben igazán jók voltunk, sok helyzetet tudtunk kialakítani. A 4:0 egy nagy győzelemnek hangzik, de rúghattunk volna még egyet-kettőt. Hét gólt lőttünk a héten, erre mindenképp lehet építkezni.

▪ Coutinhoról: Philippe egy olyan játékos, aki két pozícióban is tud játszani: A tizesen és a szélen – előbbin természetesen sokkal jobban érzi magát. Már most különbséget tud jelenteni. Amikor átveszi a labdát, pontosan tudja mi történik körülötte. Olyan labdakezelése, térlátása van amelyet a Bundesliga keresett – ezért is annyira fontos ő számunkra. Ő egy olyan játékos, aki egy-két játékost magával tud ragadni a képességeivel.

▪ A csapatról: Azt hiszem, hogy a srácok nagyon jól megértik egymást. Ott vannak egymásért és ezt a pályán is láthatjuk. Példaértékűnek tartom, hogy Lewandowski azt mondta Coutinhonak: „Készülj fel, remélhetőleg itt most meglövöd az első gólodat.”

▪ Alabáról: Nagyon jó előrelépésen megy keresztül. Elégedettek vagyunk, napról napra növelnünk kell a futóintenzitását, mielőtt ismét a csapattal tud edzeni. Jelenleg nagyon jó úton halad. Reméljük, hogy a Totteham ellen ismét ott lehet.



🔴 Robert Lewandowski: Jól játszottunk ma és úgy gondolom, hogy már az első félidőben meg kellett volna szereznünk a második gólt. A második félidőben viszont nyomtunk tovább. Most van egy hetünk, aztán három meccset játszunk 7 nap alatt, ezekre jól fel kell készülnünk. Természetesen nagyon örülök, hogy megint sikerült betalálnom, ám még mindig csak öt meccset abszolváltunk. Csapatként előre kell tekintenünk és megpróbálnunk segíteni a csapattársainknak.

▪ Arról, hogy átadta a büntetőt Coutinhonak: Ez egy spontán akció volt. Philippenek fontos volt megszereznie az első gólját, ráadásul az Allianz Arenában, a jövője és az önbizalma kedvéért – nagyon örülök neki, ő egy nagyszerű játékos.

🔴 Coutinho a kapott büntetőről: Lewandowski egy hihetetlen játékos. A gesztusa csodálatos volt, ő akár triplázhatott is volna. De megadta az esélyt nekem, hogy megszerezzem az első gólomat. Már megköszöntem neki. Ő egy topjátékos. A csapat viszont fontosabb a gólomnál. Megnyertük, jó meccs volt. Emiatt boldogok vagyunk. Lewynek gólpasszokkal fogok hálát nyilvánítani.

🔴 Manuel Neuer: Teljesítettük a kötelességünket, jó meccsen vagyunk túl és megérdemelten, nagy aránnyal nyertünk. Így kell tovább csinálnunk.

🆚 Achim Beierlorzer: A 4:0 egy igen keserű eredmény. Az első félidő végére feljavultunk és volt pár jó lövésünk is. A Bayern három perc elteltével bevitte az első ütest, nem voltunk még elég éberek. A 2:0 elég rosszul érintett bennünket, ám a tizenegyes és a kiállítás pecsételte meg végleg a sorsunkat. A mód azonban, ahogyan játszottunk, bizakodással tölt el a soron következő meccsekre. Kár hogy ma nem sikerült gólt szereznünk.

🆚  Armin Veh, a Köln sportigazgatója: A kiállítás jól passzol a játékvezető döntéséhez. Katasztrófa! Akár a Bayern mezét is felvehette volna.



„Gólpasszokkal fogom ezt meghálálni Lewandowskinak” | Reakciók: Bayern 4-0 Köln
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top