Akadémia

FCB II: Cuisance góljával nyertük a bajor rangadót



Fontos győzelmet aratott a játéknap előtt a tabella alsó fertályában tanyázó Bayern II az Ingolstadt csapatát fogadva. A bajorok kezdőjében helyt kapott a profiktól leküldött Davies és Cuisance is, akik végül a győztes találatot is összehozták. A meccs krónikájához tartozik, hogy a „Kisbayern” a második félidőt emberelőnyben játszotta le. 



🔴 Bayern II: Früchtl – Richards, Feldhahn, Mai, Davies – Dajaku, Welzmüller (81. Stanisic), Singh, Zylla (75. Köhn) – Cuisance (90. Batista-Meier), Wriedt

🔄 Padon végezték: Hoffmann, Zaiser, Nollenberger, Zirkzee

🆚 Ingolstadt: Buntic – Heinloth, Schröck, Antonitsch, Kurzweg – Beister (58. Wolfram), Krauße, Thalhammer (76. Elva), Sussek (46. Gaus) – Kutschke, Eckert Ayensa

Gólok: 1:0 Zylla (15.), 1:1 Eckert Ayensa (17.), 2:1 Cuisance (52.)

🔻 Kiállítva: Kurzweg (45′)

A Sebastian Hoeness által jó nevekből összeállított Bayern kezdte aktívabban a meccset és a 15. percben meg is szerezte a vezetést: A játéktapasztalatot gyűjtő, Köln ellen is pályára lépő francia Michael Cuisance ugratta ki a jobbszélen Leon Dajakut, akinek a szép cselét követő beadása végül a lengyel U-válogatott Marcell Zyllához került, aki nem hibázta el a lehetőséget és az előző fordulóban szerzett duplája után újabb gólt intézett. Nem sokáig volt ok az örömre, két perccel később ugyanis az ellenfél támadója Lukas Mait lerázva passzolt a teljesen üresen érkező Ayensához, aki közelről vette be Früchtl hálóját. Az első félidőben mindkét fél előtt adódott helyzet, jó iramot diktáltak a csapatok – Cuisance szögletből akart túljárni a kapus eszén, Wriedtnek is volt egy távoli kísérlete. A félidő vége előtt nem sokkal egy sportszerűtlen mozdulatsor után Kurzweget kiállította a játékvezető, amely természetesen befolyásolta a meccs további alakulását is.



Fordulás után az emberelőnybe kerülő Bayern irányította a mérkőzést. Welzmüller 20 méteres próbálkozása még célt tévesztett, az 52. percben viszont Cuisance csodás tekerése befért a hosszúba, a gólt Davies passza előzte meg. Később a meccs emberenek számító Cuisance egy 22 méteres szabadrúgásból, Davies pedig egy szólót követő lövésből veszélyeztetett. A Bayern uralta tehát a meccset, a harmadik gól azonban már nem született meg, sőt a végén Früchtlnek kellett nagyot védenie a három pont megőrzéséért. Hoeness csapata ezzel a 13. helyre, az 1860 München elé került a tabellán.

 

A mérkőzés többi gólját, veszélyesebb helyzeteit megtaláljátok ebben a videóban. A következő meccsre jövő szombaton 14 órakor. a Preußen Münster otthonában kerül sor.



FCB II: Cuisance góljával nyertük a bajor rangadót
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top