Egyéb

Mourinho németül tanul, készül a Bundesligára?



José Mourinho 2018 decembere óta munkanélküli a profi labdarúgás körforgásában. Az 56 éves portugál „Special One” korábban a Portonál, a Chelseanél, a Real Madridnál, az Internél, és a Manchester Unitednél is edzősködött, azaz Németország még hiányzik a repertoárjából. Nyári és párnapos nyilatkozatában nem zárta ki, hogy egy nap a Bundesligában edzősködjön.



„Jelenleg németül tanulok, mert ez az egyetlen nyelv, ami hiányzik, arra az esetre, ha egy nap ott kellene edzősködnöm vagy beszélnem kellene ezt a nyelvet egy Bajnokok Ligája mérkőzés során. Beszélek angolul, spanyolul, portugálul, franciául és olaszul. Nem zárom ki azt a lehetőséget, hogy egyszer Németországban dolgozzak.”

A Spox és a Goal infói szerint a portugál iránt nyáron a Schalke és a Wolfsburg, valamint a Lille, a Milan és a Monaco is érdeklődött, de reményei szerint egy nevesebb klub fog jelentkezni nála. Állítólag szívesen edzené a Bayern-PSG-Juve trió egyikét, de az sem kizárt, hogy előbb-utóbb a korábbi csapatánál, a Real Madridnál fog kikötni.

Egy biztos: Mou számára nagyon hiányzik az edzősködés. Egy nap szívesen látnánk valamelyik Bundesliga-csapatnál.

Mourinho németül tanul, készül a Bundesligára?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top