Akadémia

Youth League: 4-1-re intéztük el a Tottenham fiataljaitA Bayern proficsapatának 7-2-es győzelmét megelőzően az U19-esek is fölényesen verték meg a Tottenham fiataljait.
A vezetést a meccs negyedik percében Uli Hoeness és Herbert Hainer szeme láttára Joshua Zirkzee szerezte meg, az előnyt hét perccel később Lasse Günther tudta megduplázni. A félidő felénél szépítettek a hazaiak, a második játékrészben viszont Moritz Mosandl és Lasse Günther újbóli találatával Demichelis & Schwarz edzőpáros csapata beállította a 4-1-es végeredményt, amellyel két forduló után négy ponttal a tabella élére állt.

Martin Demichelis: Nagy gratuláció a csapatnak! A srácok egyidejűleg szuper mentalitást és nagyszerű futballt vonultattak fel.

Danny Schwarz: Kemény munka volt, ugyanis – főleg az első félidőben – védekezőleg kellett játszanunk. Fordulás után bátrabban játszottunk. A számos helyzetünk miatt nagyon megérdemelt győzelmet arattunk.

Youth League: Tottenham 1-4 Bayern

🔴 Bayern U19: Schneller – Kehl, Daniliuc, Arrey-Mbi, Waidner – Tillman, Stiller (75. Mihaljevic), Rhein (58. Mosandl) – Günther, Zirkzee, Herrmann (71. Cuni)

🔄 Padon végezték: Mayer, Halbich, Lawrence, Johansson

Gólok: 0:1 Zirkzee (4.), 0:2 Günther (11.), 1:2 Richards (27.), 1:3 Mosandl (62.), 1:4 Günther (73.)
Youth League: 4-1-re intéztük el a Tottenham fiataljait
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top