Átigazolási hírek

BILD: Ha Müller helyzete nem változik, az átigazolás sem kizárt nála



Thomas Müller elégedetlen a Bayernnél betöltött helyzetével, ugyanis Niko Kovac a sorozatbeli ötödik meccsén hagyta ki a kezdőből a 30 éves német támadót és adott inkább lehetőséget Coutinhonak.



Müller ezeken a találkozókon, azaz a Crvena Zvezda, a Tottenham, a Köln, a Paderborn és a Hoffenheim ellen összesen csak 66 percet töltött a pályán. Korábban a 2008/2009-es szezonban, Müller pályafutásának elején fordult elő, hogy ilyen kevés lehetőséget kapjon.

A kedélyeket kissé borzolta Kovac hétvégi kijelentése, miszerint „ha szükség lesz rá, biztos megkapja a játékperceit”. Müller a Hoffenheim elleni vereség után elsőként, a nyilatkozatot visszautasítva hagyta el a stadiont. A BILD úgy tudja, hogy az egykori válogatott játékos más vezérjátékosokkal való beszélgetésekkel próbálja levezetni a Kovac döntései iránt érzett frusztrációját. Szerződése 2021-ig szól, de ha a helyzete nem változik, a BILD infói szerint az átigazolás sem kizárt nála.



A hét elején szinte a összes játékos elutazott a válogatottjához – csak két profi, Müller és Boateng voltak jelen a keddi edzésen. Thomast profi módjára nem billentette ki az egyensúlyából az edzővel való nem túl felhőtlen viszony: nevetett, üdvözölte azokat a rajongókat, akik a nevét skandálták. A Kovaccsal való kontaktot nem igazán kereste, a gyakorlatokat elsősorban Hansi Flick másodedzővel végezte.

Müller esélye talán a következő, Augsburg elleni találkozón jöhet el, ugyanis a brazil válogatottal Szingapúrban táborozó, ott a szenegáliakkal és nigériaiakkal meccselő Coutinho kaphat egy kis pihenőt.



BILD: Ha Müller helyzete nem változik, az átigazolás sem kizárt nála
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top