Egyéb

Így reagáltak Schweinsteiger visszavonulására – „A legjobbak közé tartozik”



Természetesen nagy visszhangot váltott ki, hogy Bastian Schweinsteiger kedden délután bejelentette, hogy a szezon végeztével szögre akasztja a cipőjét és befejezi az aktív pályafutását. Lássuk ki mit üzent neki nyilvánosan. A cikk frissülhet.



Karl-Heinz Rummenigge: Egy nagyszerű karrier a végéhez ért. Basti mindent megnyert, amit a világ labdarúgásában meg lehet nyerni. Ezenkívül ő egy szuper srác, akinek az FC Bayern ajtaja mindig nyitva fog állni.

David Alaba: Megtiszteltetés volt veled játszani, harcolni és trófeákat nyerni. Hiányozni fog a játék. A legjobbakat a jövőre. Élvezd a szabadidődet, Fußballgott.

Thomas Müller: Kedves Basti, minden jót az új életszakaszodért. Mindig a német futball és az FC Bayern legendája leszel!!

Jerome Boateng: Hihetetlen pillanatokban osztoztunk együtt. Gratulálok a leírhatatlan karrieredhez barátom, minden jót!

Philipp Lahm: Most neked jött el az idő. Kedves Basti, mindig különleges volt veled játszani, a Bayern utánpótlásában, a Bajnokok Ligája döntőben vagy a 2014-ben a válogatottal. Minden jót kívánok neked és a családodnak.




Joachim Löw: Ha Basti abbahagyja, olyan személyiség távozik, amelyet a német labdarúgás nem gyakran látott. Ő volt az egyik legnagyobb játékosa Németországnak. Mindenkiben ott van egy kép a karrierjéből, a 2014-es VB-döntőről a Maracanaban. Vérző fejjel állt fel és küzdött összerogyásig. Mindegyik támadásából tükröződött a győzniakarása. Nagy játékos volt, de nagy személyiség is. Ahogy én ismerem, mindig nyitott és őszinte volt, és empatikus a rajongókkal. Mindig van egy hely nálunk a számára. Edzőként sokat profitáltam belőle és egyszerűen csak mindent meg akarok köszönni neki.

Jupp Heynckes: Okos és megfelelő döntés volt megtenni ezt a lépést. A triplázással és a VB-győzelemel a szurkolók szívébe játszotta magát és minden idők legjobb és legnagyobb labdarúgói közé tartozik.

Rudi Völler: Ez egy olyan visszalépés, amely várható volt. Örülök a nagyszerű karrierjének, amelyet végzhet vitt. Kalapot kell emelni előtte és tisztelni azért, hogy már most bejelentette a végét.

Kevin Großkreutz: Egy óriás hagyta el a futball színpadját. Barátok lettünk, sokat nevettünk, sok dolgot éltünk át. Nagy focista és egy remek személyiség vagy. Egy olyasvalaki, aki nem csak azt mondta, amit mások hallani akartak. Élvezd az időt a családoddal. Viszlát barát.

Julian Weigl: Legnagyobb tiszteletem a hihetetlen karrierhez. A legjobbakat a jövőre!

Sami Khedira: Ciao Basti! Egy nagy sportoló és egy nagyszerű csapattárs búcsúzik. Sok köszönet minden emlékért és azért a nagyszerű időszakért, amit közösen töltöttük. Minden jót!

Ana Ivanovic: Gratulálok a nagyszerű karrieredhez kincsem! Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen kaland vár ránk a csodás kis családunkkal. Nem is lehetek ennél büszkébb rád, szeretünk téged.

Angela Merkel: Micsoda karrier! Bastian Schweinsteiger a sportoló, a sportember mindig példakép marad. MInden jót és köszönet a felejthetetlen futballpillanatokért!

Wayne Rooney: Gratulálok a hihetetlen karrieredhez barátom. Öröm volt veled játszani. Sok szerencsét a visszavonulásodgoz. Legenda.

DFL: Bastian Schweinsteiger személyében egy kiemelkedő jtáékos fejezi be a karrierjét, egy ilyen, aki ebben az évezredben a pályán és személyiségként is képviselte a Bundesligát. Gratuláció a fantasztikus pályafutáshoz!



Így reagáltak Schweinsteiger visszavonulására – „A legjobbak közé tartozik”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top