Válogatott

Gnabry gólja és gólpassza sem volt elég az „Albiceleste” ellen



Serge Gnabry egy-egy góllal és gólpasszal járult hozzá a felforgatott kezdővel felálló Németország 2-0-ás vezetéséhez az argentinok elleni szerdai felkészülési meccsen – a kétgólos előnyt leadva a németek végül Lucas Alario és Lucas Ocampos ellentalálatából 2-2-es döntetlent játszottak a dortmund aréna közönsége előtt.




A 11. válogatott meccsén 10. gólját szerző, illetve a második gólt Havertznek előkészítő Gnabryn kívül Süle és Kimmich is ott volt a kezdőben, sőőt, Neuer hiányában utóbbi csapatkapitányként vezethette ki csapatát.

Gnabry gólja
Gnabry gólpassz, Havertz gól

Kimmich: Az első félidőben nagyon jók voltunk, jól álltunk a lábainkon, a másodikban viszont túl korán elveszítettük a labdákat és két gólt is kaptunk. Sajnos ez egy párszor megesett velünk a válogatottal. Egyszerűen túl ritkán volt nálunk a labda, nehéz volt befutni a területeket, az argentinok beszorítottak minket. Különleges érzés volt számomra, hogy viselhettem a kapitányi karszalagot.




NÉMETORSZÁG–ARGENTÍNA 2–2 (2–0)

Németország: Ter Stegen – Can, R. Koch, Süle – Klostermann, Havertz (Rudy, 83.), Kimmich, Halstenberg – Brandt (Amiri, 67.), Gnabry (Serdar, 72.), Waldschmidt.

Argentína: Marchesín – Foyth, Otamendi, Rojo (Acuna, a szünetben), Tagliafico – L. Paredes, R. Pereyra (Saravia, 76.), De Paul (G. Rodríguez, 92.), Á. Correa (Ocampos, a szünetben) – Dybala (Alario, 62.), L. Martínez.

Gólszerző: Gnabry (15.), Havertz (22.), ill. Alario (66.), Ocampos (85.)

Összefoglaló:




Gnabry gólja és gólpassza sem volt elég az „Albiceleste” ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top