Akadémia

Sebastian Hoeness: Elégedettek lehetünk, látszik a fejlődésA német harmadosztályban remeklő, legjobb formában lévő & legutóbbi három meccsét megnyerő Bayern II edzőjével a klub hivatalos honlapja készített interjút. Herr Hoeness, sorozatbeli három győzelem és ugrás a tabella nyolcadik helyére – miért megy olyan jól most?

Ennek biztosan különböző okai vannak. Elsősorban már nincs annyi sérültünk. Ez különösen a napi edzésmunka során észlelhető, a minőség roppant magas. Ezenfelül rátaláltunk egymásra és alkalmazkodtunk a ligához. A párharcokban és a védelmi munkában jobbak lettünk. De tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy pillanati helyzet.

Az elmúlt hetekben változtatott valamit az edzői stáb?

Összességében hűek maradtunk a vonásainkhoz. Jól folytattuk a munkát amit elkezdtünk, nem hagytuk magunkat megőrülni és világos visszajelzéseket adtunk a játékosoknak.

Tizenegy forduló már lement. Mi az áltanános vélekedése az eddigiekről?

Jelen pillanatban elégedettek lehetünk – egyénileg és csapatszinten is világosan megmutatkozik a fejlődés. Azt hiszem, hogy a meccs elején mindig jó fázisaink vannak, de összességében hiányzik az az összeszokottság, amelyet pontokba vihetünk át. De továbbra is lépésről lépésre kell haladnunk.

Nyolc játékosa van úton a válogatottal. Mi lesz a szünet alatti program?

Számomra ez egy hihetetlenül fontos időszak. A távozók ellenére van elég játékosunk ahhoz, hogy teljesen normális edzéseket végezzünk. Most megvan a lehetőségünk részleteiben dolgozni, különösen azokkal a játékosokkal, akik nem játszottak olyan sokat. Ezenfelül pár megbeszéléssel többet tudunk levezényelni.Sebastian Hoeness: Elégedettek lehetünk, látszik a fejlődés
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top