Interjúk és nyilatkozatok

Fein: Kimmich nagyon pozitív emlékként maradt meg bennemA Bayern München HSV-ban szereplő fiatal német kölcsönjátékosa, a középpálya közepén, de inkább a hatos poszton szereplő játékosa, Adrian Fein a Sport1-nek adott interjújából idézzük az érdekesebb, minket is érintő mondatokat.
Az erősségeiről, fejlődési lehetőségeiről: Mindig nehéz megítélni magam. Nincs olyan terület, ahol még ne fejlődhetnék. De a labdával való játékom biztosan a legnagyobb erősségeim közé tartozik. A védekezésben, a fejjátékban és gólérzékenységben még nagy fejlődési potenciál van bennem.

Van példaképe? Van egy pár. A Bayernnél játszottam, a pozíciómban természetesen Bastian Schweinsteiger az egyik, akit mindig részletesen figyeltem. De Paul Pogba vagy Toni Kroos játéka ugyanúgy tetszik, még ha különböző típusú játékosok is. Az ember megpróbál különböző területeken ellesni dolgokat.

Ki volt rá különös hatással? Arjen Robben mindennap profi hozzáállást tanúsított, minden nap ott volt az edzőteremben, egyénileg is nagyon sokat dolgozott. Összességében a Bayernnél nehéz bárkit is kiragadni, mert mindenki keményen dolgozik. Ha az ember egy topcsapatnál pár százalékot is kienged, akkor nem játszik többé. Ami nagyon pozitív emlékként maradt meg bennem, az Joshua Kimmich, aki rátette a kezét a fiatalokra és mindig hajtotta őket. Egy fiatal játékosnak nagyon fontos, ha az első edzéseit végzi a profiknál.

Brazzo legutóbbi szavairól, miszerint eltudja képzelni a visszatérését: Ez egy szép dicséret, természetesen öröm hallani. De ezek olyan dolgok, amelyekkel jelenleg egyáltalán nem foglalkozom annyira. A koncentrációm a HSV-re és az U21-re hegyeződik ki – a többi majd adódik magától.

Messi vagy Ronaldo? Véleményem szerint Messi egyértelműen jobb futballista, de Ronaldo a céltudatosságával és a kemény munkájával sokat kompenzál – ezért inkább a Ronaldo teambe tartozom.Fein: Kimmich nagyon pozitív emlékként maradt meg bennem
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top