Válogatott

Triplewandowski vezényletével győzött Lengyelország



Csütörtökön négy játékosunk, Lewandowki, Perisic, Cuisance és Coutinho volt érintett a válogatott mérkőzéseken. Bordasérülése miatt Alaba csak a lelátóról szoríthatott az osztrákok győzelméért.



Lewandowski vezényletével simán nyertek a lengyelek: A megállíthatatlan Robert Lewandowski folytatta góltermelését, ugyanis a lettek elleni triplájával a szezonbeli 13. tétmérkőzésén a 16., 17. és 18. gólját is megszerezte, illetve a SofaScore-n is ritkaságszámba menő 10-es értékelést kapott. A lengyelek ezzel megerősítették a vezető pozíciójukat a csoportban.



Perisicék legyőzték a magyar válogatottat: Egy számunkra kellemetlen mérkőzésen Ivan Perisic is 3-0-ás győzelmet aratott csapatával – a 2018-as VB-döntős horvátok hazai pályán intézték el a rengeteg egyéni hibát vétő magyar válogatottat. A Bayern kölcsönjátékosa – akinek a végleges megvételére is jó esély van, 60 percet töltött a pályán, nem emelkedett ki a horvát csapatból.

Cuisance győzött a 20 éven alattiakkal. A Bayern 20 éves nyári szerzeménye, a francia Michael Cuisance is válogatott meccset abszolvált nemzete U20-as válogatottjában. A középpályás a norvégok elleni, 2-1-re megnyert felkészülési meccs első 63 percét töltötte a pályán, teljesítményéről nincsenek kézzelfogható információink.

Coutinhoékon kifogtak a szenegáliak. Philippe Coutinho barátságos, felkészülési meccseken is kihagyhatatlan a brazil kezdőből, a Selecao ezúttal a Szingapúri Nemzeti stadionban a szenegáliakkal mérte össze erejét. A jó nevekből összeállított brazilok 1-1-es mérkőzést abszolváltak, a Bayern játékosát a 72. percben cserélték le.



Triplewandowski vezényletével győzött Lengyelország
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top