Válogatott

Neuer: Nübel lesz-e az utódom? Lehet

Az argentinok elleni 2-2-re végződő felkészülési meccsen előre megbeszélt módon ter Stegen védte az Elf kapuját – az észtek elleni tétmeccsre azonban visszafoglalja jól megérdemelt helyét a csapatkapitány Manuel Neuer.


;

A mérkőzést megelőző sajtátákoztatón az egyik újságíró arra volt kíváncsi, hogy az EB után visszavonul-e a válogatottságtól Manu.

„Nincs mit bejelenteni. Fitt vagyok és hozom a jó teljesítményt. Ezért nem gondolkodom a visszavonuláson.”

Természetesen az ambíciózus ter Stegennel való kapcsolata is alaptémát szolgáltatott.

„Remélem jól megfigyelnek bennünket. Mi kiváló kapcsolatban állunk, csakúgy mint mindig. Jó meccset játszott Argentina ellen. Nincs mit jelenteni, mély elbeszélgetésünk sem volt.”

Az egyik legnagyobb német tehetség, Havertz sem maradhatott ki a sorból.

„Az elmúlt években kevés olyan játékos volt, aki ennyi idősen már válogatott volt és ilyen teljesítményre volt képes. Hihehetlen támadóképességei vannak. Jó teljesítményt nyújt, ha játszik, akkor az elkövetkezendő években még tovább fog fejlődni.”

A Bayern által állítólag szintén célbavett Alexander Nübelről is csak jókat tudott mondani Manu.

„Nagyon jól az előjelei. Komoly fejlődésen ment keresztül. Ő a Schalke állandó kapusa és nagyon jó U21-es EB-t játszott. Jelenleg nagyon jó teljesítményt nyújt. Természetesen tapasztalatra van még szüksége, de biztos megszerzi. A német labdarúgás előjelei nagyon jól, kapusposzton is. Hogy ő lesz-e az utódom? Lehet.”



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top