Akadémia

Futballszimulátorral látja el utánpótláscentrumát a Bayern



A Bayern München egy futballszimulátorral, az úgynevezett „Skills.lab”-bal turbózza fel utánpótláscentrumát, a Bayern Campust.


A grazi Anton Paar Sport Tec. által kifejlesztett létesítményben a játékosok futballspecifikus teljesítőképességének mérését és értékelését tudja majd végrehajtani a klub.

Hasan Salihamidzic: „A Skills.Lab-bal a fejlesztési szintünket tudjuk emelni a Campuson. Célunk, hogy minden tehetségünk teljesítményéhez hozzáférjünk és ezáltal további alapokat hozzunk létre az egyéni fejlődésükhez.”

A Skills.Lab egy hatszögletű ministadion, amelynek falaira különböző játékhelyzeteket és feladatokat vetítenek ki. A teljesen automatizált labdagépek öt különböző szinten 50 különböző játékformát tudnak végrehajtani. A játékosok teljesítményét a legmodernebb technikával tudják mérni.

Jochen Sauer: „Annak a lehetősége, hogy a játékosok különböző játék-, és mozgási adatait részleteiben összehasonlítsuk, egy mezei edzés során nem lehetséges. A Skills.Lab az egyetlen olyan futballtréning-rendszer, amelyben a játékosok futballszakmai tulajdonságait objektíven tudjuk teszteni és egyénileg tudjuk fejleszteni.”

 




Futballszimulátorral látja el utánpótláscentrumát a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top