Egyéb

Süle keresztszalag-szakadást szenvedettLegalább fél évre dőlt ki a Bayern alapembere.


A Bayern München a csapatorvos Dr. Wohlfahrt diagnózisa után megerősítette, hogy Niklas Süle az Augsburg elleni meccs első perceiben keresztszalag-szakadást szenvedett és még vasárnap megoperálják – ráadásul abban a bal térdében történt a baj, amelyikben korábban, 2014-ben is elszakadt a keresztszalag. Ezzel alsó hangon legalább fél éves kihagyásra számíthat a Bayern egyik legstabilabb játékosa és ezzel a nyári EB-szereplése mögött is ott van a halvány kérdőjel.

Niklas egy korábbi nyilatkozatában épp a korábbi keresztszalag-szakadásáról beszélt: Ebben az időszakban sok embert ismertem meg, akik továbbsegítettek a karrieremben. Voltam Klaus Edernél Donaustaufban, illetve a rehabilitációm során Dél-Franciaországban is – azóta ez az egyik legkedvesebb nyaralási úticélom. A keresztszalag-szakadás óta minden percet becsülök, amelyet a pályán tölthetek.

Süle kidőlésével Lucas Hernandez, Benjamin Pavard, Jerome Boateng, Javi Martínez és Lukas Mai állhat Kovac rendelkezésére a belsővédő-poszton. Ehhez persze kell az is, hogy a szélsővédő poszton Alaba és Kimmich, Davies is bevethető maradjon.

Íme a sajnálatos eset videón:Süle keresztszalag-szakadást szenvedett
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top