Bajnokok Ligája

Alaba: Fel akarjuk vonultatni az erősségeinket

A Bayern balhátvédje az Olympiakos elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

Süléről: Niklast meglátogattuk a meccs után. Tudom, hogy az operáció jól sikerült, csak a legjobbakat kívánjuk neki. Az EB még összejöhet a számára, nagyon motivált.

A védelemről: A hátsó négyesben rengeteget rotáltunk a sok sérülés miatt. A jövőben stabilabban akarunk állni a lábainkon és hosszabb távon ismét kevesebb gólt akarunk kapni, folytonosságot akarunk elérni.

A hozzáállásról: Az utolsó százalékok hiányoztak, hogy megnyerjük a legutóbbi meccseinket. Ezen akarunk dolgozni. Holnap fel akarjuk vonultatni a pályára azt, ami erőssé tesz minket. Saját magunkra akarunk koncentrálni.

Az ellenfélről: Már játszottam itt és ismerem a heves atmoszférát. Oda kell figyelnünk, nagyon veszélyesek. Az Olympiakos csapatként nagyon erős, főleg otthon, a szurkolóik támogatásával. Ezt a Tottenham ellen is láthattuk, amikor 0-2-ről álltak fel. A széleken nagyon gyorsak.

A csapat minőségéről: Azt nem mondanám, hogy két arcunk van. A Bajnokok Ligájában jól játszottunk és ezt ismét fel akarjuk eleveníteni.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top