Edzőkérdés

A Sport Bild szerint Pep Guardiolára is opcióként tekint a BayernA BILD szerint a Bayernnél keresik azt az edzőt, aki magasszinten és tartósan tudná irányítani a csapatot. A három legkomolyabb jelölt között pedig Erik ten Hag és Thomas Tuchel mellett ott van Pep Guardiola is.
Ez szól mellette

– A Bayernnél eltöltött időszaka után, 2016-ban elmondta Pep: „Visszafogok térni Németországba – talán edzőként is.”

– Jó kapcsolatot ápol a Bayernnel – pár hónappal ezelőtt állítólag meglátogatta a Bayern edzőközpontját – csak úgy.

– A családja jól érezte magát Münchenben, amely nem feltétlenül igaz Manchesterre is, ugyanis a felesége és a gyermekei állítólag Spanyolországban élnek.

– Állítólag továbbra is megvan a müncheni belvárosban elhelyezkedő lakása.

– Háromévente vált klubot. Korábbi elmondása szerint a Barcánál eltöltött negyedik éve hiba volt és ezért maradt csak három évet a Bayernnél. Manchesterben már a negyedik évét tapossa, de boldogtalannak tűnik. Nagy nyomás van rajta, ugyanis a Pool elleni vereséggel már kilenc ponttal vannak lemaradva a tabellán.

– Leroy Sané személyében olyan játékost igazolhat a Bayern, akit kedvel Pep. Az ő idejében nem adott ki egy játékosért ennyit a klub.Ez szól ellene

– Pep környezetéből úgy hírlik, hogy a City után egy válogatottnál vállalna szerepet.

– Jó kapcsolatai vannak Katarban, a 2022-es VB rendezőjével. Gazdaságilag megoldható, szakmailag szenzáció lenne, ha ő lenne a házigazdák kapitánya.

– Jelenlegi szerződése 2021-ig szól és lehet, hogy ezt ki akarja tölteni. A legnagyobb célja megnyerni a Cityvel a BL-t.

Mindazonáltal, hogy Pep is egy lehetséges opció lehet, Erik ten Hag tűnik a legnagyobb favoritnak, de Thomas Tuchel iránt is több alkalommal érdeklődtek a Bayernesek. A Sport Bild szerint Hansi Flick számára nem lenne probléma, hogy egy világklasszis edző venné át a csapatot.A Sport Bild szerint Pep Guardiolára is opcióként tekint a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top