Edzőkérdés

Kimmich nem ellenkezne Pep miatt, Lothar szkeptikus



A Sport BILD magazin szerdai kiadásában megjelentek szerint a Bayernnél eltudják képzelni, hogy Pep Guardiola visszatérjen Münchenbe, sőt Christian Falkék egyenesen a „Rekordbajnok álmaként” rebesgetik a City katalán edzőjét. 



Emellett szólna többek között az, hogy Pepnek még megvan a müncheni lakása, a családja sokkal jobban érezte magát a bajor fővárosban, illetve maga az érintett is nyilatkozta, hogy egyszer vissza fog térni Münchenbe.

A hír természetesen bejárta a sajtót és pár játékos és Bayern, illetve Pep-kötédésű személy is nyilatkozott róla.

Manuel Neuer: Ezt először hallom. Meglátjuk mi fog történni, hogyan döntenek az FC Bayern felelősei. Az elmúlt hat nap nagyon jól sikerült Hansi Flickkel és a vezetők állást foglalnak majd az ügyben, ha akarnak.

Joshua Kimmich: Nem tudom ez mennyire reális és mi a terv Hansi Flickkel. Az volt az érzésünk, hogy a válogatott szünet után új edző érkezik, viszont a legutóbbi két meccsünket megnyertük. Én ismerem Pep Guardiolát és nagyon sokat köszönhetek neki. A másodosztályból érkezve játszatott a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában, együtt dupláztunk. Ez után lettem válogatott játékos is. Nem ellenkeznék, ha érkezne.”




Lothar Matthäus: Ha a Bayern labdabirtoklós focit akar játszani, nincs jobb megoldás Pep Guardiolánál, ebből a Bayern és a Bundesliga is csak profitálna. Mindig hangsúlyozták, milyen jó még mindig a Peppel való kapcsolat. Ha tényleg annyira jó, természetesen jó megoldás lenne. De ha egyszer megváltak egymástól, valami nem stimmelt. Ez egy kicsit szkeptikussá tesz engem.

Guillem Balague, Pep önéletrajzírója: Anélkül, hogy bárkivel is beszéltem volna ezügyben, biztos vagyok benne, hogy Pep legalább a szerződése végéig Manchesterben marad. Nem látom a Bayernhez való visszatérését. Mi vezényelné oda? Nem akart folyamatosan magyarázkodni a vezetőknek. Még ha az akkori vezetők hamarosan távoznak is, a rendszer ugyanaz marad.

Pep Guardiolán kívül jelenleg Erik ten Hag és Thomas Tuchel neve pörög leginkább a sajtóban a Bayern lehetséges, leendő edzőjeként. Hansi Flicket sem zárhatjuk ki hosszútávon, úgy tűnik az idei évben ő lesz a csapat vezetőedzője.


Kimmich nem ellenkezne Pep miatt, Lothar szkeptikus
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top