Edzőkérdés

Hivatalos: Flick marad az edző, legalább karácsonyig – „Megbízunk benne.”Karl-Heinz Rummenigge a péntek esti közgyűlésen bejelentette, hogy karácsonyig biztosan  a két meccsen két győzelmet arató Hansi Flick marad a Bayern edzője.


„Uli Hoeness, Hasan Salihamidzic és én a Dortmund elleni meccs után nyilvánosan kijelentettük, hogy a „továbbiakban” Hansi Flick marad a vezetőedzőnk. Nem szeretnénk, ha minden szombaton megkérdeznék, hogy a következő meccsen is ő lesz-e, ezért kedves tagok, elmondom: A „továbbiakban” azt jelenti, hogy Hansi Flick legalább karácsonyig viseli majd a szakmai felelősséget nálunk – és lehetséges, hogy ennél tovább is. Flicknek imponáló elképzelése van az edzést és a taktikát illetően, illetve nagyon jó kapcsolatot ápol a játékosokkal, tetszik nekünk a szimpatikus fellépése is. Teljes meggyőződéssel mondom: Megbízunk Hansi Flickben!”

Kalle dicsérte a csapat Flick irányítása alatt, kiemelve a Dortmund ellen mutatott teljesítményét.

„Szombaton az idei szezon legjobb teljesítményét láthattuk. Olyan hangulatot éltem át a stadionban, amilyet régóta nem. Szeretném megköszönni Hansi Flicknek, olyan dolgot tett, ami nem annyira egyszerű.”Hivatalos: Flick marad az edző, legalább karácsonyig – „Megbízunk benne.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top