Egyéb

Flick támogatásában edzett a motivált Boateng a pihenőnaponA válogatott szünetre való tekintettel a bajorok Münchenben maradó játékosai számára pihenő volt a hétfői nap.
Jerome Boateng azonban önszorgalomból kilátogatott a Säbenerre és Hansi Flick felkészítésében egy egy órás extragyakorlaton vett részt.

A Bayern jelenlegi, legalább karácsonyig kinevezett edzője 15:30-tól edzett a 31 éves belsővédővel, akivel másodedzőként dolgozott együtt a 2014-es VB-győzelem során.

Boa két bemelegítő kör után többek között fejelő, cselező, illetve passz és koordinációs gyakorlatokat végzett, a végén pedig kiskapura kellett gólt szereznie. A BILD jelentése szerint 10,7 másodperc alatt 10 gólt értékesített a Flick által villámgyorsan felszolgált labdákból.

Jerome helyzete nem volt egyszerű az elmúlt években: Guardiola távozása után Carlo Ancelottival és Niko Kovaccsal sem ápolt túlzottan jó viszonyt, egyikőjük alatt sem volt igazán meghatározó játékos, illetve sérülései is hátráltatták – most viszont Flick személyében egy olyan bizalmasa irányítja a csapatot, aki építhet rá.

A Frankfurt elleni piroslapja miatt Boateng nem vehet részt a hétvégi bajnokin Düsseldorfban, a 26-ai Crvena elleni belgrádi meccsen azonban visszakerülhet a kezdőbe – annyira motivált, hogy táplálkozásán és életmódján is változtatott.Flick támogatásában edzett a motivált Boateng a pihenőnapon
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top